Del de Gandia

Xiquillos, pareix que només queden cinc concerts de moment al 2008, així que haurem d'aprofitar-los al màxim. De moment el divendres hi ha un concert a Gandia amb motiu del Correllengua 2008. 

Ací teniu la informació:
A les 17,30 hores començaran els actes a la Plaça de Jaume I (Plaça dels Colomets) amb titelles per als més menuts. Seguidament, la flama de la llengua recorrerà els carrers del casc històric gandià a les 19.30 hores, amb la posterior llegida del manifest a les 21.00 hores. A continuació un sopar amb karaoke inclòs. I com a colofó, a les 23.00 hores, a la Plaça del Prado, el gran concert sva (també actuaran Raça Borda i Odi).

Ací teniu l'enllaç:
http://fundaciocasal.blogspot.com/2008/09/correllengua-2008.html

I ací teniu el cartell:

Així que ja sabeu, a gaudir que no hi haurà moltes oportunitats fins d'ací un temps. Desgraciadament, jo no podré anar. Espere els vídeos i les fotos amb ànsia.

PD: Com veig que ningú contesta a la pregunta anterior, donaré una pista: fa aproximadament un any que es va publicar el post amb la resposta...

PD2: En el concurs pot participar qui vulga: els svaddictes, els membres del grup, les nòvies, les cosines, les agüeles, els nebots del germà de la mare... En fi, tot el món. La diferència és que el premi per als relacionats amb el grup no serà el tercer disc, sinó saber que està putejant a la gent, jajajajaja. Anime a participar a TOTS!

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP