Trobeu les set diferències

Svaddictes, alguna vegada heu vist a Saüco i heu pensat que era el que havia furtat els embrions de dinosaures de Jurassic Park? És normal. La primera vegada que el vaig veure també ho vaig pensar. Ací us deixe uns pareguts raonables (o no tants) dels membres del grup. A vore si sou capaços de trobar les 232390 diferències. I si creieu que algun altre membre es pareix a algú famós o pseudofamós, ja sabeu: comentari al canto o mail a svaman@hotmail.com.

Primer que res el més obvi. Ací teniu la comparació entre Saüco i Dennis Nedry (o "el roïn de Jurassic Park", com se l'ha conegut sempre):



Ara un altre paregut amb un personatge de ficció. Sabeu qui és Legolas, no? Aquell elf un poquet amanerat que acompanyava a Frodo i companyia. Aquest paregut també es prou evident:



Si heu seguit el bloc des del principi haureu vist una foto de Vicent, un dels trombonistes sva, en el seu viatge a Cuba. Si no, ací la teniu:



Per últim, podreu vore que no és que el novio de Fernando Alonso i Guillem es pareguen molt, sinó que sembla ser que el destí capilar dels dos serà el mateix. (Guillem, no t'enfades amb mi, la idea ha sigut d'algun col·lega teu del grup, jejeje):

Anònim –   – (29 d’octubre del 2007, a les 9:10)  

MESTRE eres un figura, mira que me he descollonat!!!! El calvorotas de telecinco!!!!! Però busca busca, que encara hi han més pàreguts entre nosaltres, i sino trobes jo te n'aniré diguent...

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP