I la cançó favorita del "A foc" és...

MODE FRIKI SVA ON

Després d'un mes de dura competició, de males cares i d'esforços ingents, les deu cançons del A foc ja tornen a ser amigues. Per fi s'ha acabat la competició sobre quina és la cançó favorita del primer disc sva de la història. Al final han votat 73 persones, o siga que deuria haver 219 vots (ja que cadascú havia de votar les tres cançons favorites). Però només hi ha 142 vots, cosa que vol dir que més de la meitat d'svaddictes només heu votat una o dues cançons. I aquest és el resultat:

9) En últim lloc, www.cabàs.com. Amb només 4 vots (un 5% del total), aquesta història futurista es queda com la cançó que menys ha calat als svaddictes. I és una llàstima, perquè el "akumba akumba akumba akumba akumba güell" es queda pegat...

8) En vuitena posició tenim a Fraguel sva, amb dos vots més (6 vots, el 8 % dels votants). Encara que no siga de les que més us agraden, recordeu de tancar l'aixeta, que Martí no pot regar.

7) En setena posició tenim un empat a 8 vots (el 10% del total) entre No vull aprendre a matar i El rock sva. Siga un soldat o una tia bona, el protagonista d'aquesta cançó no s'ha pogut apropar al pòdium.

6) En la sisena posició tenim una sorpreseta. Del terreno, la primera cançó sva de la història i una de les poques d'aquest disc que a voltes toquen als concerts, no ha pogut passar dels 9 vots (un 12 % dels svaddictes). Una de les favorites a passar a la final queda eliminada ja. I és que, a pesar de l'encant que destil·la, els seus enemics eren massa forts (musicalment parlant, clar).

5) En la meitat de la llista tenim el que, per a mi, és la gran perdedora de l'enquesta. Autodestrucció, una de les favorites, s'ha quedat fora. L'han votada només 10 svaddictes (un 13%, entre els que jo estic inclòs). Una cançó "como la copa de un pino", però que no ha pogut mantindre el tipo.

4) En la quarta posició, a un pel del pòdium i de passar a la gran final, Què gos que sóc. En este cas, una sorpresa positiva, ja que, a pesar de ser una gran cançó (i himne de molta gent com jo), no era fàcil arrebatar-li vots a cançons més famoses. L'han votada 12 svamaniacs (el 16 %).

3) I la medalla de bronze, gran sorpresa de la competició és... (redoble) ... Rosselló!!! Des del primer dia es va desmarcar i mai va baixar dels tres primers llocs. Este "temaso" (no té altre nom), ha aconseguit 13 vots (el 17 %), i demostra que una cançó instrumental també pot arribar lluny. Jo no puc escoltar-la sense pensar en Kill Bill. És Tarantino 100%!!!

2) Segon lloc, i medalla de plata, per a Ni Karrefur ni Prica, a ca Pepica. Un clàssic sva, que prediu el final del concert i fa que rigues una estona. La seua segona posició no és cap sorpresa, i tindrà moltes coses a dir en la gran final. 23 vots (casi un de cada tres), un d'ells el meu, l'han pujada a aquest segon lloc.

1) Medalla d'or, cançó favorita del A foc amb 49 vots (el 67%!!!), doblant a la segona classificada: El lio sva. La gran favorita ha guanyat sense quasi despentinar-se. I és que, quan una cançó és UNA CANÇÓ PERFECTA, poc més es pot dir. Es nota que és la meua cançó favorita de tot el món mundial??

Per tant, El lio sva, Karrefur i Roselló passen a la gran final. A partir d'ara teniu un mes per triar les vostres tres cançons favorites del Berlangastyle. Ja queda menys per saber quina és la cançó més volguda per tots els svaddictes del món...

MODE FRIKI SVA OFF

Anònim –   – (29 d’octubre del 2007, a les 21:33)  

no em puc decidir sols mer tres!!!

svaman  – (29 d’octubre del 2007, a les 23:02)  

Ja ho sé, ja. Jo per triar les meues tres ho he passat molt malament.

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP