Àlex

Qui és aquell cantant de veu singular que igual porta una camiseta de bàsquet, una faixa o va vestit de tirolès? És clar, Àlex.

Nom: Àlex Llàcer Rico, però podeu anomenar-lo "Dur".

Va nàixer: fa 25 anys, el 17 de setembre de 1982, a Alcàsser (encara que va vindre al món en una habitació d’un hospital de València, ell va se engendrat a Alcàsser).

Actualment pots anar a assetjar-lo a: Alcàsser, al pis que comparteix amb Dani i Pau.

Membre sva des de: quasi el principi.

Toca: Buff, què no toca seria més fàcil. En principi és un dels dos cantants barra dolçainers, al igual que Guillem. Però als concerts jo l’he vist puntejar un solo de guitarra, moure les vares de dos trombons a la volta (ací teniu la prova), tocar la percussió, ajudar amb la bateria, tocar un solo de trompeta brutal, tapar uns quants forats del saxo d’Emilio, i tocar uns instruments de percussió de mà, entre els que està una espècie de cosa amb el mateix mecanisme que una botella d’anís del mono. Total, que li falten el baix i el teclat. Ah! I ara està aprenent a tocar l’acordió. Un crack.

Parlant de música, entre els seus grups favorits estan “Los Fabulosos Cadillacs”, “Mano Negra”, “Sargento Garcia”, “Luthiers”, “Los Van Van”, “Extremoduro”, “Queen”, “Mama Ladilla”, Siniestro Total... Tot depèn de l’època de l’any o de la vida en què es trobe. També li encanta el jazz, tant llatí com clàssic: Coltrane, Thelonious Monk, Miles Davis, Sandoval “i milions més”. Li agrada tot tipus de música, ja que tot té la seua part positiva a l’hora d’escoltar-la i d’aprendre. Excepte el pop. Ni el cantat en espanyol ni en anglès li agraden. És més, els odia a mort.

A banda de la música té altres aficions, com llegir, a les que dedica prou temps. També li agrada escoltar la ràdio. Sobretot els programes d’humor on destaca, evidentment, Gomaespuma. De les pelis, les que més li agraden són les de riure, amb Leslie Nielsen i companyia (les de “Atrápalo como puedas” i demés). També anomena “Big Fish”. Ah! Igualment li agrada el bàsquet (és soci del Pamesa) i, sobretot, fumar canuts, beure cervesa i fartar. Encara que això ja ho sabíeu, no?

Anònim –   – (29 de gener del 2008, a les 22:18)  

Fa temps va comentar en una web un tal "Dur", i ara pense... I si fóra ell? Ai mare de Déu, que potser he llegit un Sva... :|
Bé, ara mateix t'envie aquelles fotos que et vaig dir, i quan tinga una estoneta un cas Sva que m'ha passat hui i encara em té en estat de shock.
Salut i Sva!

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP