A les revistes

Per fi!!! Després d'hores de búsqueda he trobat un article que vaig retallar ja fa temps. És una crítica (com no, molt bona) del Berlangastyle. Tinc una altra per ahí que posaré quan la trobe. Ací teniu la crítica:

Feu clic per veure-la en gran



Si voleu saber el que posa, o feu clic o llegiu a continuació:
"Onze persones dalt de l'escenari. Secció de vents al complet. Lletres que parlen de rebombori i rauxa, molta rauxa. Aquesta és la filosofia de la gran família Sva-ters, tal i com ells es defineixen. El grup d'Alcàsser (l'Horta Sud) torna a la càrrega amb el seu segon treball Berlangastyle, un disc on no falten les referències a la cassalla, a la seua estimada horta i al 'caxondeo general'.
D'entre el nou repertori, trobem cançons com 'Rumba d'amore', una declaració d'amor ben mordaç, 'ROAC', una reivindicació per fer front a l'anomenat 'monopoli sexual', i 'Capdesuropatia', terme utilitzat per diagnosticar la pèssima situació actual del mercat de música comercial. Darrere les trompetes, els trompetins, els saxos, els trombons i les dolçaines, també s'amaga el costat més combatiu de la banda. A 'República Alcassera' repassen el bo i millor de les amenaces a les quals el poble ha de fer front: l'AVE, camps de golf, destrucció de l'horta... Sva-ters és un dels molts grups que posa el seu granet de sorra en la denúncia a la política especulativa i de destrucció del patrimoni dissenyada i portada a cap per la classe política valenciana.
Amb tanta marxa, és normal que els Sva-ters compten amb un grapat d'amics i amigues arreu del territori. Molta d'aquesta gent col·labora a Berlangastyle. Miquel Gil és un dels seguidors més incondicionals; ell s'ha encarregat d'aportar detalls de qualitat al disc. També Lluís (Voltor) es deixa les cordes vocals en la seua col·laboració al disc dels seus companys. I les cantants de Soul Atac també es deixen sentir en alguna peça on contribueixen genialment amb les seues veus.
Sva-ters prometen molta bogeria en les properes actuacions. El seu carisma els portarà a conquerir l'èxit en la festa."

PD: "Onze persones dalt de l'escenari"? No són onze!!! Són tretze!!!

Anònim –   – (23 de gener del 2008, a les 21:37)  

Sempre que entre ací acabe sentint-me inferior, i al mateix temps, acollida. Hi ha gent més freak que jo al món! Enhorabona i gràcies per superar-me xD
Sobre la crítica, m'ha semblat bé, molt completa i eixes coses.
Au, Salut i Sva!

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP