Guillem

Mireu damunt de l’escenari. Veieu aquell cantant amb la camisa psicodèlica i les bermudes? Eixe és Guillem. (Excepte en esta foto, clar).


Nom: Guillem Taberner Soriano.

Va nàixer: fa 26 anys, el 3 de setembre de 1981, a Alaquàs.

Actualment pots anar a assetjar-lo a: Madrid.

Membre sva des de: quasi el principi. El segon any, aproximadament.

Toca: Guillem és un dels dos cantants principals. A més d’un dels dolçainers titulars. A més a més, l’he vist ajudar amb la percussió al costat de Reíllo.

Si parlem de grups, a Guillem el que li agrada és el producte ibèric: Siniestro Total, Extremoduro, Reincidentes, Los Suaves, Joaquín Sabina, Los Delinqüentes... També anomena a Mano Negra i Al tall entre els seus grups favorits.

Guillem és un xic sa, i el que li mola és fer esport, eixir a la muntanya i també li agrada ejacular (es perden calories en les tres coses). Però també li agrada llegir per a cultivar la ment. Un xic equilibrat, és pot dir.

I sí, viu a Madrid. No és un error. Treballa allí des de fa més o menys un any. I el tio no falla a quasi cap concert. Vamos, que s'ho curra molt. Eixe és l'esperit sva.

Anònim –   – (25 de gener del 2008, a les 23:11)  

Espere que no siga delicte espiar-los d'eixa manera, perquè els tens més fitxats del que es tindran entre ells xD Salut!

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP