Concert a Massanassa suspés!

Està clar que el 2010 no passarà a la història com l'any dels concerts sva. Si ja són pocs de per sí, a més van suspenent-se els pocs que estaven preparats. Com heu pogut llegir als comentaris de l'entrada corresponent, el Dur informa que el concert a Massanassa ha sigut suspés. Així que ja només queda el de Godella...

nestor  – (6 d’octubre del 2010, a les 20:00)  

ja està clar el motiu:
els fills de putes del GAV. en valenciafreedom, tenen un fil sobre això al seu fòrum: http://www.valenciafreedom.com/web/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=292307#292307 Es veu q han fet presió i l'ajuntament ha cedit.
Si ja pensava q eren uns imbècils i uns capullos, paletos, lerdos... ara encara ho pense més!
ME CAGUE EN EL PUTO GAV! QUE SE'N VAGEN A PRENDRE PER CUL! FEIXISTES! PER Q NO US AGRADE UN CONCERT NO TENIU QUE FER TOT AIXÒ! RETRASATS!

PD:: tot això era una opinió MEUA, I NO DEL BLOG. (esque es veu q miren svamania... si mireu tots els missatges a eixe post, ho veureu.)

Mònica  – (6 d’octubre del 2010, a les 22:05)  

Va, Svaman, a veure si així t'animes a anar a Godella... Ens veiem tots allí demostrant que un grup "ultracatalanista" pot atraure molta més penya que un tall d'il·luminats del segle XIX... (si llegiu l'enllaç de Nèstor ho entendreu xD).

Anònim –   – (7 d’octubre del 2010, a les 20:49)  

m..nestor yo crec q la gav sa atribuit aixo pero q realemnt el motiu de la suspensio nos era eixe ... sera perq plou per q el concert d'obrint pas tambe esta suspes

Unknown  – (10 d’octubre del 2010, a les 18:35)  

Desgraciadament em sembla que no ha sigut la pluja la que ha suspés el concert d'Sva-ters. Jo sóc de Massanassa i vaig llegir el paperet que repartiren els del GAV. Em va semblar una estupidesa més del GAV i no li vaig donar importància; però sembla que l'Ajuntament sí li l'ha donada i ha cedit a les pressions. Recordem que les Trobades de l'Horta Sud d'enguany ja foren organitzades a Massanassa. Els del GAV intentaren boicotejar-les i no ho aconseguiren, però insultaren a l'alcalde i al regidor de cultura (ambdós del PP) per haver-ho consentit.
En aquesta ocasió sembla que sí ho han aconseguit. L'Ajuntament haguera pogut evitar la polèmica dient que se suspenia per la pluja; però no han dit això, sinó que han posat diferents excuses de "papers" i permisos per suspendre el concert.
A mi el que més por em fa d'açò és que una colla de descerebrats feixistes han aconseguit suspendre un concert d'un grup estimat per la joventut. I ho han aconseguit simplement amb unes fotocòpies repartides amb nocturnitat. Això sí que em fa por, perquè no hi res pitjor que uns radicals es pensen que tenen representació social.

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP