Crònica de Montblanc (i altres coses)

Les coses han anat, més o menys, així:

- Principis d'abril: Decidisc fer una crítica de cada cançó del nou tema, i escric la del Putxero Maxi Disco Sva que heu pogut llegir en el post anterior.

- Dos dies després: La idea no m'agrada i pose que el post que havia escrit es publique en una data arreu (però lluny en el temps). No vull borrar-la però tampoc vull publicar-la, així que la pose el 13 de maig (faltava més i mig i suposava que en eixe temps tindría temps de canviar-la).

- Continue pensant en el tema. Que si posar una nota numèrica, que si deixar que vosaltres la comentàreu, no penjar les crítiques i que la idea acompanyara a totes les altres que he tirat al fem... (que és el que, finalment, volia fer).

- Fa dos setmanes: Tenia altres coses pensades per al blog, però se'm passa el temps volant i només penge la crònica de Calp quan Guillem me l'envia. Ja havia arribat el concert de Montblanc i no havia dit res.

- La setmana passada: Tenia altres coses pensades que fer, però se'm passa el temps volant i només vaig a penjar la crònica de Montblanc quan Guillem me l'envia. Ja havia arribat un possible concert a Castelló (ha hagut concert a Castelló?) i no havia dit res.

- Dimecres: Intente penjar la crònica de Montblanc però el Blogger està caigut. No puc fer-ho.

- Dijous: Intente penjar la crònica de Montblanc però el Blogger està caigut. No puc fer-ho.

- Divendres: Me'n vaig el cap de setmana i no tinc internet.

- Diumenge: Entre al blog i veig que el 13 de maig ha arribat i no ho havia recordat. El post amb la crítica del primer tema del Sexe, putxero i rock'n'roll està penjat. Ja ni el recordava. Em cague en tot.

- Diumenge per la nit (ara): Us solte un rotllo de campionat, penge la crònica de Montblanc (per fi! Gràcies Guillem), continue pensant-me si fer les crítiques de les cançons (no sabria com fer-les, la veritat), i me'n vaig a dormir. Bona nit!

Crònica de Montblanc:

CORRUPTES!!!

Arribarem a Montblanc amb la següent noticia: “Les últimes enquestes donen al PP de València 6 diputats més que les eleccions anteriors”. Ole, Ole, Ole i Ole.

Amb la convicció què en les pròximes eleccions autonòmiques del 2015 el PP traurà els 99 diputats possibles en les corts, faig el següent raonament: si els valencians estem governats per un partit corrupte i, aixina i tot, encara anem a votar-lo més, no voldrà dir que som també un poquet corruptes nosaltres els valencians? Eh? Què digueu?....Com l’església ve demostrant en les últimes dècades.....qui més que un pederasta és capaç d’empatitzar amb altre pederasta?... Aleshores... quí més que un corrupte és capaç d’empatitzar amb altre corrupte? Txa txaaan.....pregunte.....SOM CORRUPTES ELS VALENCIANS?

Doncs això, que el concert de Montblanc fou espectacular i superdivertit, tot mel de catel: l’organització, el poble, la plaça on tocarem, la llonganissa que s’arrearem, els moltíssims cd que venguerem (2 o per ahí).....A més, Montblanc estava ple de la més “variopinta” corruptela valenciana. Per allí estava Vincenzo di Milano, més corrupte que mai, dos corruptes més d’Albaida, una corrupta de Paiporta, la corruptíssima de Siriuseta amb dos amigues més (no saben si corruptes o no). A destacar el concert de Salva (CORRUPTE!), que vingué a substituir a Albert Ortega que tenia uns assumptes que arreglar amb nosequin concejal. Xé, tot meravellós i bonico, amb maletins plens de bitllets de 500, bolsos nous, rellotges casio....

Una idea per al futur: Vincenzo Di Milano estigué tot el viatge de tornada taladrant-me i convencent-me del que ens falta als Sva-ters és incorporar olor en els nostres concerts. Segons ell, un estudi diu que l’olfacte és el gran sentit oblidat, sembla ser que la nostra percepció i els nostres records es multipliquen quant de l’olor es tracta. Hui per hui ja tenim uns colors Sva, el roig i el negre, què ús pareix si en un futur incorporem un olor a la nostra imatge? Quin olor triarieu vosaltres? Taronja? Vainilla? Encens? Pet? Alforja? Jo crec que és una gran idea...

Bo, mis queridos amigos del desfalco... Felicitat i Corrupció

Anònim –   – (16 de maig de 2011 a les 10:59)  

PET DE MANDARINA EN GÄUNA???? M'AGRADA!!!!!

Lluís  – (16 de maig de 2011 a les 11:06)  

ImPETssionant!!!
L'olor a pet del Dur segur que deixa mella. Jo vote per eixa opció. Si no, oloreta de flor de taronger o elixir de cassalla.
Gran Guillem. lloís

Anònim –   – (16 de maig de 2011 a les 15:39)  

Nuvolet de Rot de Barny!

Siriuseta –   – (17 de maig de 2011 a les 22:01)  

Olor a putxero!!

(Heu enamorat una de les meues amigues! :D)

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP