El retorn... i més coses

Sé que està molt usat, però no puc evitar-ho després de tant de temps sense fer una entrada...

Xiquets i xiquetes de la Vila del Pingüí! El  vostre humil col·laborador sva torna a estar entre tots vosaltres. Han sigut dies durs, ho sé. Però tranquils, ja s'han acabat. I han estat molt menys durs gràcies al treball impagable de Siriuseta, que ha mantingut el blog viu. I molt més que viu. Ha fet un treball de 10! Així que m'agradaria agrair-li des d'ací tot el treball ben fet. 

Ho ha fet tant bé que a partir d'ara ella també serà una de les que talle el bacallar ací. Per fi Svamania deixa de ser una dictadura!!! Acostumeu-vos a les seues entrades, perquè té carta blanca per fer el que vulga.

Jo, mentrestant, he estat pensant un parell de cosetes que fer al blog. La primera novetat la teniu a la dreta. Un nou quadre, una nova secció, anomenada "Tal dia com hui..." En ella podreu veure quines coses van passar al món sva el dia en qüestió. Per exemple, tal dia com hui fa 23 anys va nàixer Nico, un dels col·laboradors sva. 

Així que, aprofitant l'ocasió, MOLTES FELICITATS NICO!!

Passem a la segona novetat. El Twitter! Què és? Ni idea. Però he fet un per al blog. Així podrem estar a la última en tot moment. Feu-se seguidors del twitter d'svamania. És com comentar per ací, però més modern. És la manera més ràpida de conèixer totes les novetats sva (i de perdre temps, clar). Ja no sé com puc vendre'l millor. A twittejar!!!

Mònica  – (5 de juliol de 2010 a les 23:35)  

Svamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan (L) Gràcies a tu =3 Com trobàvem a faltar els teus posts, fotre. M'he passat per veure si havies ficat el post de l'aniversari i, com era d'esperar, no has fallat... :) Vinga, demà em faré un Twitter a propòsit per seguir el de Svamania xD (i saps que no és broma...). A vore quan et deixes caure pel msn que hem de parlar seriosament ^^ Un besot!!

nestor  – (6 de juliol de 2010 a les 11:12)  

"han sigut dies durs"
ooooh... que melodramàtic!!!

benvingut de nou a casa!

Siriuseta –   – (12 de juliol de 2010 a les 17:24)  

Nèstoooor, alguna resposta?

nestor  – (13 de juliol de 2010 a les 12:35)  

no... vicent s'ha oblidat de nosaltres...

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP