Carnet de soci

Ja és dilluns per la vesprada. Ja han passat quasi dos dies des del concert dels sva a Agullent, el primer concert en més d'un mes (i l'últim fins mitjans d'agost), i encara no tenim notícies ni de com va anar, ni fotos, ni vídeos... Sé que esteu ahí, que esteu llegint açò, que vau anar al concert. No ens tracteu així. Necessitem qualsevol cosa!

Mentre esperem, ací teniu el carnet del Club de Fans Oficial dels Sva-ters. El  tindreu tots aquells que envieu un mail a svafans@gmail.com (és l'única cosa que heu de fer, animeu-vos) amb el vostre nom i la vostra edat. Fet per Nèstor, fundador del Club. Hi haurà coses diferents, clar, com la foto o la paraula "mayor", que canviarà per a cadascú.


nestor  – (26 de juliol del 2010, a les 17:56)  

per cert: a svaman se li ha oblida t comentar que el logotip (el teniu a la primera columna de la dreta i en petit al carnet) es una primera versió. Si algu pensa que es molt simple, que s'anime i en faça un altre (i que l'envie a svafans@gmail.com). si es millor, el canviarem...

canviant de tema: com be ha dit svaman, animeu-vos. els carnets els intentarem tindre per a la reunió-sopar inaugural, que, segurament serà a primers de l'any que ve (per assumtes aliens a nosaltres, son coses de la "cheneralitat"), i si no podeu assistir, els enviarem per correu.


va, que no costa res!!!

Siriuseta –   – (28 de juliol del 2010, a les 11:44)  

Per favor, PER FAVOR, APUNTEU-VOS!! Nèsstor em maltracta psicològicament cada dia que passa sense que algú envie un e-mail a svafans@gmail.com ! Ho estic passant malament! Ajuda!! ='( Feu-ho per mi!!

PD. Svaman té raó, envieu coses del concert, ganduls.

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP