De nou entre vosaltres... i pregunta

Dues setmanes han passat (com a mínim) sense tindre internet i poder seguir el món sva. Així que ara estic posant-me al dia poc a poc. Un moment. Val, ja ho he comprovat. Tot continua igual que abans de falles. Ni MySpace ni Facebook ni web han sigut actualitzats, i Raquel, de 24 anys, continua estant "especialmente cachonda" al fòrum sva. Nada nuevo bajo el sol.

Bé, comencem pel principi. La pregunta del dia 15. Dani (2 punts) i Adri (1 punt).

Continuem per la meitat. Nova pregunta. La resposta es troba escoltant les cançons. Per si no teniu moltes coses que fer. Nivell difícil (3, 2 i 1 punt)
- Quantes persones reals són anomenades a les cançons sva dels dos àlbums? Supose que és una pregunta rara, i si teniu dubtes, pregunteu als comentaris.

I acabem amb el final. Me'n vaig a investigar certs rumors de concerts sva...

Dani cr  – (29 de març del 2009, a les 23:37)  

reals??? mare meuua. Per exemple al lio sva, el tio marti compta? als superherois, chuck es una persona?...

svaman  – (30 de març del 2009, a les 0:06)  

Sí i sí.

És complicat, perquè hi ha coses que no sabem (o sé) si són reals o no. Encara que la resposta no siga exacta, la donaré per bona si "justifiqueu" la resposta (m'acabe de recordar d'un professor qur vaig tindre). Si teniu més dubtes, pregunteu.

dri –   – (30 de març del 2009, a les 11:56)  

pregunta molt relativa!!!

svaman  – (30 de març del 2009, a les 19:12)  

Per cert, he llegit a la web de la gira (www.lagira.cat) que el concert a Castelló serà a la Plaça Major a partir de les 23:00 hores.

Mel –   – (1 d’abril del 2009, a les 18:38)  

El concert de Castelló sera a la Pergola, no se que es pero preguntarem, a partir de les 22h, a les 3 del mati la poli ens tira y svaters són els últims.

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP