No són perfectes (2) (i les que falten...)

En un dels meus moments de descans (eixos en els que deixe de fer el gos i connecte el "MODO SVA ON") m'he adonat d'un altre error en un dels seus directes. Per ahí baix hi ha un post amb el vídeo de quan van tocar "La bolsa" a Oliva. Ahí podreu veure com el Dur s'enganya i torna a repetir la segona part en comptes de la de "Nos comimos una vaca cruda y nos parece poco. Si seguimos con esta alegría nos vamo´ a volver locos. Matemos al payaso ahora..."

Quan queden 1:56 per al final del vídeo (que és quan comencen a adonar-se que s'ha enganyat) podeu vore a Enric mirant cap arrere amb cara d'extranyat. Dos segons després, es veu a Emilio mirant a Sauco i a Tonetti sense saber què fer. Al mateix temps també es veu a Guillem mirant cap arrere. Total, que tots s'han adonat menys Àlex, que continua cantant alegrement. Deu segons després ho nota i fa un gest al grup per a què continue com si no haguera passat res. Es van botar eixa part que no va cantar i au.

Eixos cubates pre-concerts produeixen estes coses :)

PD: El nivell de frikisme sva que està prenent este bloc comença a asustar-me!!

Anònim –   – (20 d’agost del 2007, a les 0:34)  

Increible...se que estem de vacances...que no tenim moltes coses que fer...però aquestes deliberacions sobre els nostres directes...de veritat...m'arriben al cor...YA TU SABES CHIIIIICO!!!!!
Es que es molt fort...a part de ser frikis, tenim a altres frikis que observen les nostres frikades...xapó!!

Anònim –   – (28 d’agost del 2007, a les 2:40)  

tot va de frikis i jo se d'un que a mi em deia friki....ai mareeee

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP