Concert suspés

Segons la web oficial (i el comentari d'algun svaddicte decepcionat), pareix que la pluja (molt normal un 25 d'agost ;)) va fer que es suspenguera el concert d'anit a Montserrat, encara que l'svaddicte anònim diu que eren quatre gotes.

O siga que haurem d'esperar una setmaneta per a poder veure eixa xicoteta sorpresa (he dit xicoteta, a vore si ara us espereu que hi haja alguna cosa espectacular). El divendres toquen a Arenys de Munt i el diumenge a Alaquàs, així que tota la gent del Maresme i de l'Horta ja té cita obligada. A veure si el temps acompanya i els svaddictes poden gaudir d'un bon concert ara que acaba l'estiu...

Anònim –   – (27 d’agost del 2007, a les 18:25)  

Si, en el moment del concert serien cuatre gotes, lo que pasa es que estageren caigent tot el dia, per lo que el ascenari era com una pesina, y no es que no diga que el concerts no sigen electricants, pero es que al grup no li apetia electrocutarse al escenari.
Au cacau.

Anònim –   – (28 d’agost del 2007, a les 19:26)  

Per cert, el concert a Alacuas s´ha suspes. Bueno, no el concert, sino que el alcalde volia un altre grup, y no va pensar en avisarnos a nosaltres.
De manera que el proxim concert es el de Arenys de Munt, y endespres el de Puzol (dia 4), y el dia 8 a Betxi.

Au cacau

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP