Només queden tres concerts... :(

Com us deia un parell de posts més cap avall, només queden programats eixos tres concerts de moment. Els meus espies sva m'asseguren que només els queden eixos, que ara ve el fred i porten un any ja amb molts concerts. També arriba el rumor de que aprofitaran este temps de calma i meditació per donar forma a noves cançons, que ja tenen per ahi preparadetes. En qualsevol cas, en el moment en el que els isca un concert, deixaran les mantes i la tele i a la carretera, a saciar la nostra sed sva.

Així que ja sabeu, si no sabeu si anar a vore-los a Vila-Real, a Carcaixent o a Alacant... no ho dubteu!!! Poseu-se en primera fila que no sabreu quan podreu tornar a gaudir del lio sva. Mentre, estigau atents sempre al bloc, que jo compartiré qualsevol notícia del món sva que arribe a les meues mans.

I recordeu que podeu deixar qualsevol comentari a qualsevol entrada. Només heu de fer click on posa "0 comentarios", escribiu el que vulgau i click en "publicar comentari". Ja sé que és molt fàcil, però volia explicar-ho, ejem...

Unknown  – (11 d’octubre del 2007, a les 20:58)  

Dimecres q ve toca Bersuit en Cormoran mes un grup convidat. Investiga a vore si son sva-ters i mos amportem una alegria jeje

Anònim –   – (11 d’octubre del 2007, a les 21:15)  

Com ja vaig dir l'altre dia, la meua persona (femenina) es nega a acceptar-ho... El final d'aquesta locura sva ja esta ací... Espere que torne molt prompte amb un nou CD dels Sva-ters!!
Estaré atenta, esperant noves notícies del món sva...

Ale!! A rebentar de salut :D

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP