Crítiques al "SPRR"

Ja fa quatre mesos des de que es va posar a la venda el "Sexe, Putxero i Rock & Roll". I des d'eixe moment fins ara he pogut recopilar algunes crítiques a altres webs o blogs. Ací teniu alguns exemples:

Al web RXI.cat, ací teniu la crítica:

La colla d’Alcàsser, Picassent i voltants ens ha fet patir uns quants anys –cinc per a ser exactes– però finalment ja tenim ací el seu Sexe, putxero i rock & roll. Un total de dotze cançons de les quals ja en podeu escoltar unes quantes al seu web. El grup continua amb la línia que els ha fet triomfar als escenaris. Potents directes, música ballable a base de barrejar ska, salsa, rumba, rock & roll i reggae, i unes lletres que igual et parlen d’amor, de política, del canvi climàtic o d’anar en el “piu en alt”: no tenen vergonya ni la coneixen.

La presentació en directe del nou treball va ser a mitjan març al concert de Falles a Burjassot encetant la Gira 2011. Els Sva-ters amenacen en portar als directes “un bon putxero musical, ben carregat de pilotes i cigrons”, perquè tal com assenyalen, “qui no ha despertat un diumenge de ressaca a punt de morir i l’ha salvat un bon plat de putxero?”.

De Rockinvalencia.com:

El pasat dijous 17 de març a les 22h en l'Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot, Svaters presenten el seu tercer disc “ Sexe Putxero i rock ‘n roll” de la productora www.pro21cultural.com i gravat als estudis ChaffMedia de Canet,mesclat per Juan Castelló a l’estudi de Jorge Pérez . Amb aquest darrer treball, el genuí grup d’Alcàsser torna a demostrar per què és una de les principals bandes del panorama musical valencià. ( Leer mas)

Lletres enginyoses com la de “Follaoret” que parla de l’amor com infermetat de transmissió sexual, i música com sempre elaborada i d’estils molt variats, aquesta vegada amb la inestimable col.laboració als arranjaments a càrrec de José Manuel Domenech. En aquest nou disc, Sva-ters continua amb la seua búsqueda de l’heterogeneïtat, fixant-se en uns i en altres però mai copiant-se a sí mateix, sempre incorporant nous ingredients al seu repertori, amb la simpatia i l’originalitat que caracteritza les seues cançons. És per això que artistes de la talla de David Pastor, Miquel Gil, Francisco Blanco “Latino” o Javier Zamora no han tingut cap problema per col•laborar en aquesta gravació, clar, saben que val la pena, s’ho van a passar bé i que a més tenen una vesprada de riota garantida.Al nou directe prometen un espectacle renovat, amb noves cançons que ja tenen ganes de vore com agafen vida pròpia, noves versions, nous acudits de Sauco i moltes sorpreses que sols podreu vore si aneu a vore’ls.

Del blog davidfs.wordpress.com:

des d’alcàsser i amb amor (i sexe!) els sva-ters tornen a l’atac amb “sexe putxero i rock and roll”. ja l’estic escoltant i no me puc despegar… quina marxa! que podem esperar de follaoret, piu en alt, el pajarón, canvi climàtic sexual, la salsa me salió i me rente la pelila? festa festa!

jo me l’he comprat però si te’l vols descarregar entra i tu mateixa.. http://www.svaters.com/sva/

De Produccionesmalditas.com:

Hoy sale a la venta el nuevo disco de SVA-TERS "Sexe, Putxero i Rock'n'roll".

Unas letras ingeniosas ensaladas con una mezcla sorprendente de estilos que van desde la salsa al ska, todo cocinado a fuego lento y servido en forma de disco para todos aquellos gourmets de la buena música.

La banda de Alcàsser, una de las principales del panorama musical valenciano, acaba de sacar su tercer álbum que, con el explícito título "Sexe, Putxero y Rock 'n' Roll", se nos presenta como un producto gastromusical de alta calidad.

Grabado en los estudios ChaffMedia de Canet d'en Berenguer y mezclado por Juan Castelló en el estudio de Jorge Pérez, el disco contiene 11 canciones que juegan con temáticas tan variadas como la comida, el sexo, la situación de la agricultura y el medio ambiente y la política todo adobado con el tono humor y buen rollo que caracteriza a esta formación.

Música muy elaborada y canciones que contagian a bailar en un directo con nuevas coreografías, un nuevo estilismo y nuevas versiones.

El disco cuenta con la colaboración de artistas de la talla del trompetista David Pastor, el cantautor Miquel Gil, el saxofonista Francisco Blanco Latino o el guitarra Javier Zamora que han querido añadir su toque personal a este gran puchero musical.

En el nuevo disco, madurado durante meses, Svaters continúa con su búsqueda de la heterogeneidad que ya consiguió en su anterior trabajo (Berlangastyle), bebiendo de una fuente pero reinventándose e incorporando nuevos ingredientes al repertorio con la simpatía y el originalidad que desprenden sus canciones.

I tu? Tens un blog o web?? Si és així i has parlat del nou àlbum (pot ser una crítica o simplement parlar d'ell), envia l'enllaç a svaman@hotmail.com i les publicarem totes.

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP