Novetats sva

Ie, ja sé que el bloc està un poquet mort últimament, però entre que estic concentrat en acabar la carrera d'una pu** volta i que estic en una mala ratxa creativa (com si alguna vegada havera tingut una bona) la cosa està difícil.

Però bé, ací estaré sempre per informar de les novetats que vaja trobant. Supose que estes les haureu vist a la web, però per si de cas hi ha algun despistat:

  • El concert de demà a Albal s'ha ajornat al dia 17.
  • El concert de Vila-real (que passa a ser el pròxim concert sva) també s'ha ajornat un dia, i serà el dimarts 13. A la dreta teniu sempre els pròxims cinc concerts sva previstos, així com el compte enrere fins el següent. Per molt que els concerts vagen fugint cap avant, nosaltres els pillarem.
  • Nou concert! Els svaddictes mallorquins estan d'enhorabona. El 24 d'aquest mateix mes hi haurà concert sva a Son Cervera.
I fins ací les novetats. Continueu en antena...

PD: dri, esperem ansiosos les afotos del aLoco, i eixe gran document sva que tens al teu poder (que espere que estiga reglamentariament emmarcat).

Siriuseta  – (11 de maig del 2008, a les 12:26)  

Quina ràbia em va fer que se suspenguera el concert ='( La setmana que ve, l'endemà del concert d'Albal he d'anar a una Comunió T_T Però així i tot aniré al concert, encara que a la Comunió portaré una cara d'haver dormit poc que si se m'arrimen amb el llibre de firmes li'l trencaré al comunionero en el cap :)

Anònim –   – (16 de maig del 2008, a les 11:21)  

una cosa!!!

a quina hora es el concert de albal??

i aon??

toquen soles??

salut i força al canut!

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP