Premis Tirant

Arribe al pis a València després d'estar el cap de setmana a Dénia sense Internet, pensant què posar al bloc sva. Aleshores em trobe que Melina ha deixat un comentari dient que hi ha una foto interessant al Levante (ho sent, no he pogut trobar-la). Després trobe que en el fòrum sva algú enfadat ha preguntat si estàveu nominats als Oscar, dic als premis Tirant. Així que buscant i buscant he trobat que sí, que els Sva-ters estan nominats als X Premis Tirant a la Industria Audiovisual Valenciana en la categoria de Millor Videoclip.

Ací teniu l'enllaç a la web dels premis, i si aneu a la secció de videoclip trobareu que Rumba d'Amore va ser dirigit per David Molina i escrit pel grup en sí.

Però bo, com que són 24 els videoclips nominats, això té pinta de ser una batalla perduda. Encara que si no és per votació popular tenim alguna possibilitat.

Anònim –   – (25 de febrer del 2008, a les 8:38)  

Ei Svaman!!!! Salutacions des de l'horta, del poble de les figues. Avore, tio que de moment el concert que teniem en Burjassot el dissabte 1 de març s'ha suspes, no tinc ni idea de perque( permissos o no se quérrrr) però en fí, diuen que estan buscant altre lloc per a fer-lo. Definitivament, jo me jugaria l'ou dret a que no el farem, al menys en la data prevista. De moment el de Castelló es manté conforme estava, encara que no sé lloc ni hora ni res.Te puc dir que n'astrenarem alguna ( de cançò e!!!) i que si el dissabte no tenim bolo, pos a lo millor s'omplim i tot. Bueno colega's Chenoa a Eurovisió ( i Rodolfo Chikilicuatre!!!)
Duricias.

Anònim –   – (25 de febrer del 2008, a les 15:22)  

Resem, per a que no és suspenga el de castelló!!
i que no ploga!

:p

Anònim –   – (25 de febrer del 2008, a les 22:58)  

EL QUE HA PARLAT DALT ÉS UN SVA DE VERITAT? O.O

En fi, què anava a dir... Ah, sí! Els Sva-ters no perden cap batalla, es deixen guanyar per no deprimir la resta, (H).


Salut i Sva!

svaman  – (26 de febrer del 2008, a les 21:52)  

Sí, siriuseta, el gran home que ha deixat el primer comentari és Àlex, el cantant sva. "Dur" per als amics, "Durícies" per als molt amics.

PD: Chenoa a Eurovisión??? Que estem al 2008, jejejeje...

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP