Últim post de l'any

Xiquets i xiquetes de la Vila del Pingüí, amb aquest post, el número 85 d'aquest bloc, em despedisc de vosaltres fins l'any que ve. Demà torne a casa per Nadal i no tornaré a tindre Internet fins el 6 de gener, dia que tornaré a València després de festes. Fins eixe moment, passaran dos setmanes en que no sabré res d'aquest bloc, així que espere que me'l cuideu.

Però tinc una sorpreseta preparada per a quan torne. El dia 6 per la nit, s'estrenarà el nou bloc sva!!! Serà molt millor que aquest, i tindrà més coses. Espere que us agrade. La direcció serà la mateixa de sempre. Ja ho sabeu, de moment és l'única forma de saber alguna cosa dels Sva-ters. Si pensaveu que açò estava parat, us equivoqueu. El bloc tornarà amb més força que mai (o això espere).

Ale, passeu bon Nadal, ja siga en l'hort, en la mar o en la montanya. També passeu bon cap d'any, i no oblideu d'ensenyar el lio sva a este món sense trellat. QUE L'UNIVERS APRENGA A BALLAR EL LIO SVA!!!

Anònim –   – (20 de desembre del 2007, a les 21:47)  

Sniff... Sniff... Entre sempre que puc per veure que contes del món sva i ara... i ara... Fins al 6 de gener sense saber de tu!! Osiga, sense saber dels Sva-ters, que estan desapareguts en combat. Jo que ja estava agarrante carinyo... Weno xato passateu molt be que teu tens merescut, tant investigar i tant informar agota!!
Espere impacient i amb moltes ganes el nou bloc.
Besets sva

P.D.: vuelve a casa vuelve por Navidad... Au Almendro!!

thtswhtisaid  – (20 de desembre del 2007, a les 22:16)  

Así me gusta, dejando todo el misterio del nuevo formato para después de navidades y reyes!! Un abrazo, Scofield!! Jajaaj :P

Anònim –   – (21 de desembre del 2007, a les 9:28)  

Eres un puto crack tio!!!!! L'any que ve més. que els reis te duguen modelos verges calentes i embadurnaes de oli, que te les mereixes, i a nosaltres també, que encara que desapareguts, estem fent cançonetes noves. Bé, molts morretjos a tots i passeu bones festes.
A!!!!!!!! i recordeu que el dia 24 per la nit tenim festa en l'hort, que esteu convidats.OLÉ!!!!!

Anònim –   – (22 de desembre del 2007, a les 13:29)  

Uf, quant de temps fa que no passava per ací... La Secundària =(
Doncs això, que els reis ens porten un nou disc Sva ^^
Una cosa, bé, més correctament dirigida al de dalt: És un membre del grup? Ho dic per allò de que està fent cançonetes. Teniu en compte que per a mi llegir el que escriu un Sva és com per a una d'estes borregues adolescents vore Bisbal a 3 metres...
Bons torrons a tots! ^^

Anònim –   – (24 de desembre del 2007, a les 12:00)  

Bon Nadal a tots!! i resem per a que ens porten un disc nou de sva!!

A 25 de decembre, Sva, sva, sva!!

=)

svaman  – (25 de desembre del 2007, a les 19:49)  

IE, he aconseguit Internet només per 10 minuts, així que els aprofite escrivint ací. Siriuseta, el de dalt sí que es algú del grup. Ja pots tornar-te boja. I fixa't bé que segur que has llegit molts escrits d'ells en el bloc i ni t'has enterat.

Bon nadal sva!!!

svaman  – (25 de desembre del 2007, a les 19:51)  

I al del grup, a vore si es veritat i els reis em porten eixes modelos verges...

Vosaltres passeu-ho de puta mare a l'hort, cabrons!!!

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP