Sobre el concurs

Els membres de la secció Concurs Sva s'ha reunit aquest matí en la seu que tenen a Nova York i han pres algunes decisions que a continuació exposaran.

Però abans, la resolució de la pregunta d'avui. La resposta és La Gossa Sorda, que de moment ha actuat 10 vegades amb els Sva (dels concerts que es saben, clar). La resposta la podieu trobar ací: Grups que han tocat amb els Sva-ters. La primera en contestar ha sigut Siriuseta (2 punts per a ella) i el segon ha sigut Dri (1 punt). Amb això la classificació s'apreta un poquet més.

I ara els canvis:
1- La base continuarà igual. A la dreta podreu veure la classificació general del concurs, amb els punts aconseguits fins ara. Qui guanye eixa classificació serà el guanyador final i s'endurà el tercer CD autografiat pels sva.

2- També hi haurà un punt per aquell que conteste tres preguntes però sempre arribe tard i els punts ja estiguen donats. Aquesta regla ja s'aplica en aquesta pregunta. Xe, que em sap mal per un svaddicte que ja porta tres contestades fora de temps. Així que ja té un punt.

3- A la dreta apareixerà una nova classificació, mensual. Serà una classificació amb els punts aconseguits a cada mes. El guanyador mensual rebrà també dos punts extra en la classificació general. El segon a la classificació mensual rebrà un punt a la general.

[Si algun svaddicte o algun membre del grup té alguna idea de quin premi se li pot donar a un guanyador mensual, que ho deixe als comentaris.]

Anònim –   – (26 de gener del 2009, a les 15:58)  

Jo tinc una idea, però ja te la dic pel msn xD

Dani cr  – (26 de gener del 2009, a les 17:24)  

Perfectes les modificacions, Gràcies Sva-man

Dani

svaman  – (26 de gener del 2009, a les 19:53)  

Justament anit vaig trobar 4 concerts més dels sva dels anys 2003 i 2005, i ara Odi ja té 10 coincidències... encara que La Gossa en té 12, per la qual cosa continua sent el grup que més ha tocat amb ells. Poc a poc anem sabent tots els concerts que han fet els sva (ja hi ha 132).

Anònims del món! En quin concert va debutar Tonetti? Qui col·labora en Bertomeu?? No ho he pogut trobar per internet! Per favor, no em feu patir...

Anònim –   – (27 de gener del 2009, a les 18:24)  

Ei, concert sorpresa per recaudar fons per a Palestina. Aquest diumenge marató musical, entre altres, sva, a Valencia. Ja vos confime mes cosetes.

Anònim –   – (27 de gener del 2009, a les 18:55)  

woooow concert extra en gener!!!

Anònim –   – (27 de gener del 2009, a les 19:56)  

Xiuoooo!! confirma confirma.. on,com,qui,cuan,cuant??
Bon regal ara que acaben els examens!

Anònim –   – (27 de gener del 2009, a les 20:15)  

Ara ja no podré dormir fins saber mes coses...

Anònim –   – (27 de gener del 2009, a les 22:03)  

Uee, podré estrenar el meu vestit d'abella! Més dades, per favor!! T'estimem!!

svaman  – (27 de gener del 2009, a les 22:18)  

Mel, qualsevol informació nova (QUALSEVOL) serà ben rebuda. Hem de preparar-nos i no ens queda temps!

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP