Nou concert

ACTUALITZACIÓ: El concert serà finalment a Quart de Poblet. Als comentaris Mel ha posat exactament on serà i com es pot arribar (tranquils, es pot anar en metro).

Ací teniu el cartell del concert del diumenge. Aneu que és per a una bona causa. Gràcies a Sauco que ha passat la informació.

Feu clic en el cartell per fer-lo gran.


Ací teniu l'enllaç a la web: València amb Gaza.

Anònim –   – (28 de gener del 2009, a les 8:39)  

El conçerta es una marato a favor del poble Palesti (si, eixe que estan peganli de osties els de Israel).

Es una intervençio curta de cada ascun dels grups, pero lo que conta es que se fa per una causa solidaria.

Denis Nedri

Anònim –   – (29 de gener del 2009, a les 0:26)  

I mes o menys sobre quina hora actuaran els Sva-ters?? per tindre una xicoteta referencia..

svaman  – (29 de gener del 2009, a les 0:40)  

Segons la web, demà dijous (o avui ja, depèn de quan estigues llegint açò) posaran un programa on posarà a quina hora aproximadament tocarà cadascú.

Quan estiga, ho posaré ací en un comentari.

Anònim –   – (29 de gener del 2009, a les 10:17)  

Ahir a la nit ens van dir que tocaran a la vesprada, sobre les 17'30h, pr feu-se a la idea que tocarán 20 minutets com a molt, hi han molts grups, així que, Siriuseta, aguarda't la disfressa per a altra ocasio. Si ix bon dia anirem allá a dinar per veure la resta de grupet. Animeu-se, ens veiem allí.

Anònim –   – (29 de gener del 2009, a les 15:03)  

Ei!!!! alerta hi ha canvi de lloc del Marató del Lluís Vives a:

Pabellón C.P. Sant Onofre
C/ Trafalgar s/n
Quart de Poblet
Metro L 3 i 5 Parada Salt de l’Aigua.

Per previndre l'oratge que dona pluja.

Anònim –   – (29 de gener del 2009, a les 17:26)  

M'encantaria anar encara que foren 20 minuts, però no tinc transport...
Res, el vestit d'abella haurà d'esperar a un futur molt, molt llunyà :(

Anònim –   – (29 de gener del 2009, a les 18:48)  

Pots anar com la gent que no te vehicle propi, amb transport públic!!!!, ho he ficat ahi dalt, la linea 3 i 5 del metro, si visqueres a Alàsser si ho tindries complicat que no tenim ni metro ni tren. Menys mal que passa el AVE!!....vinga anima't, ens veim allí???, estara molt be, ja t'ho dic. Organitza sedajazz i sempre fan coses molt xules!!

Anònim –   – (29 de gener del 2009, a les 23:25)  

Ehm... Aniria amb transport públic amb molt de gust però visc en un poble on no hi ha tren, metro i els caps de setmana ni tan sols autobusos. Per tant, com que no tinc cap manera d'arribar al metro, no podré anar-hi. Ho sent. Visca el sistema de transport públic valencià. I després voldran que quan tinga cotxe no l'utilitze. Tss.

Anònim –   – (30 de gener del 2009, a les 11:02)  

Toquen Sva-ters junt a Miquel Gil? ho almenys això es el que fica a la pàgina de sedajazz..
També fica que tocaran sobre les 18:00.

Ausiàsva  – (30 de gener del 2009, a les 16:12)  

Dri, m'he afegit finalment a este mon per poder participar en aquest mon... jeje be, tu i jo sabem k anem al concert, es mes, anirem a tot!! Desde el principi com uns senyors que hi ha grups mol uapos!! La Sedajjaz eu fa brutal!! Ja ens cridem i anem, si fa falta en el meu coxe... jeje adeeeeeeeeu! ; )

svaman  – (30 de gener del 2009, a les 17:53)  

Iee Ausiàsva, benvingut. Ja és hora que tots els que llegiu i no comenteu aneu ixint de les ombres... Al concert del diumenge no podré anar, ja que estaré a Dénia. Així que ja sabeu, fotos, cròniques, vídeos, carteres, etc. Tot el que pugau furtar serà benvingut en aquest blog. Au kkau

Anònim –   – (2 de febrer del 2009, a les 20:04)  

Svadictes, no hi han paraules suficients per a definir el concert benefic de air dumenge... Dri vos ho podra confirmar... Ja no sols els sva-ters, TOT EL MON!! va estar impresionant, hi havia una cantitat grandisima de musics profesionals, les big bands genials, la dixi brutal i els sva-ters bueno... no cal dir res... Ademes amb la colaboracio del gran trompeta David Pastor. Mol gran xe... Ja li enviare algunes fotos i videos k vaig fer, la putada es que amb el movil xo b... algo es algo... Adeeeu! ;)

Anònim –   – (3 de febrer del 2009, a les 18:53)  

be, Ausiàsva ho ha dit decategoria, els Sva-ters van estar en la seua linia(eixint-sen), en cuant van començar a tocar tota la gent que estava sentada es va alçar i es va adelantar a primera fila de l'escenari per ballar.
Van tocar 4 cançons junt a Miquel Gil i David Pastor; esperança, Tic Tac (de Miquel Gil), rumba d'Amore (si no recorde mal) i Primavera (tant de Miquel com dels Sva-ters).
Si, va ser una actuació curteta,i amb alguns problemes tècnics de sò, pero com be va dir Sauco: "lo bueno, si es breve, se acaba antes"

Anònim –   – (3 de febrer del 2009, a les 20:03)  

en realitat, dels sva-ters sols van ser Esperança i Superherois (per cert, per als que anaren: jo soc el queduia la samarreta de berlangastyle)el mal es que no hi havia barra (XD) per que eren quasitot musulmans, que no poden beure...

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP