Txicuto el cantaor

Si alguna vegada heu anat a un concert sva (si no, ho sent per vosaltres), haureu vist que en la cançó "Esperança" Txicuto (o siga Pau, el bateria sva) es canvia amb Reillo i toca la percussió ell. A més, en mig de la cançó es posa a cançar un tros rollo flamenco gitaneo. En aquest vídeo el podeu veure a partir del minut 7:30. He intentat tallar-ho per posar-vos només el tros en el que canta, però el meu ordinador a vapor no em deixa fer res.



Així que he pensat: "xe, què estarà cantant este tio?". Investigant un poc he trobat la resposta. O això crec. És un tros d'una cançó d'un rapero anomenat Haze. Ací teniu la lletra del que canta xicuto en eixe tros:


¿Por qué siempre estas robando?
¿Tú no comprende que eso no es bueno?
Ay, que tú solito te está metiendo en un infierno,
¿Por qué no despierta y deja al lado el sufrimiento?
¿Por qué tu no te das cuenta que esta vida dura mu poco?
y que la malgastas haciendo dano poquito a poco,
y entre cuatro paredes, ay, companero te vuelve loco.

Així que ja ho teniu. Una pregunta menys que contestar en el gran univers sva. I ja podeu acompanyar-lo quan cante açò a un concert. Si Txicuto o qualsevol altre pot confirmar que tot el que acabe d'escriure és veritat, que ho faça. Si no, no.

svaman  – (26 de juny del 2008, a les 0:03)  

He estat repasant un poquet el bloc i he vist que se m'han quedat coses en el tintero:

1) Dri, no tens fotos del concert al Loco?

2) Mel, i les fotos amb la samarreta sva a Ecuador? Digues la direcció del teu bloc i la posaré ahí a la secció d'enllaços (si vols, clar)

3) Demà o l'altre penjaré totes les fotos del concert de Gavarda que no he posat (unes 80 o 90 que em va passar Melina), perquè supose que la web oficial ja no té pensat posar-les. Ja sabeu el que diuen: "el pueblo tiene derecho a saber".

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP