MySpace sva

Svaddictes del món, com haureu pogut llegir a la web oficial, ja s'ha solucionat una de les grans coses que els faltaven als sva: tindre un lloc al MySpace. Ací teniu l'adreça:


Podreu veure fotos, vídeos (heu d'estar registrats) i demés coses que espere que ens expliquen, ja que no controle molt el tema del MySpace. I si la compareu amb els d'altres grups, la veritat és que està molt millor. Gran treball de Fran.

Si mireu en la secció d'amics, també podreu veure els maiespeisos d'Àlex i Sauco.



PD: Amb açò ja hi ha la web oficial, el MySpace i aquest humil bloc. Dues coses més de les que hi havia fa apenes 10 mesos, quan era molt difícil trobar informació sva (gràcies, fòrum sva, per estar ahí des de sempre). Així que ja només se m'ocorre una altra cosa, una frikada que estic fent i que m'està duent més temps del que em pensava. Quan estiga acabat, només hi haurà dos grups en el món que puguen presumir d'això: els Beatles i els Sva-ters (i la dels sva serà millor). I ja serà hora de retirar-me i deixar que l'svaddicció camine per ella sola amb ajuda de les noves generacions: siriuseta, dri i tots eixos milions d'svaddictes que sé que segueixen el bloc...

Anònim –   – (19 de juny del 2008, a les 18:16)  

Què significa això de q ja serà hora de retirar-te??!!
No m'agrada gens eixa idea...

El mySpace està molt currat, quan tinga temps li pegaré una ullada en més calma!


Salut i sva companys i companyes!! i avore quan puc disfrutar d'un concertet...q ja torno a tindre mono de directe!



Atzuu! =)

Anònim –   – (20 de juny del 2008, a les 10:59)  

Estic d'acord en que no es gens bona idea aixo de la retiada,que tots sabem que el treball que fa Svaman es impresindible e irremplasable,així que aplicateu Svaman!
Asi pues,acaba la escena, sols(¡¿sols?!) queda felicitar a Fran per la currà que s'ha pegat i avore si ara vos dediqueu a actualitzar un poc mes en l'aspai este per a esnenyarnos la paraula del llenyor de primera mà.
Amen!

Anònim –   – (20 de juny del 2008, a les 11:08)  

A, i dos velas negras para Sauco, que no hi ha escusa que valga ni perdó de 10 perque no avises dels concerts!!

Pd: si apartir d'ara ho anuncies al teuespais em plantejaré posarte ciris al ser diví que fumaba marijuana i bebia amb tetrabrik

Anònim –   – (23 de juny del 2008, a les 0:37)  

que no te passe per el cap deixar el blog eh! Mai més!

Siriuseta  – (24 de juny del 2008, a les 1:41)  

Jo tampoc vull que et retires...



Però home, com em deixes sola amb dri?


[xD]

En fi, que no, que has de seguir sent el nostre mestre... Si això quan estigues en el teu llit de mort ja et rellevarem... Però abans no, no siga cas que destrossem entre un i l'altra el teu llegat.

I això, ja trobe a faltar un concertet per ací... A veure si muntem una mena d'assemblea de joves a la meua Vall i amb esforç i treball -i alcohol- ajudem l'ajuntament d'un poble procliu a esta mena d'esdeveniments a organitzar-ne un dels Sva...

Vaja bé! :)

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP