Enquesta - Putxero-Maxi-Disco-Sva

Ja han passat sis mesos (mig any ja!) des de que el "Sexe, putxero i rock & roll" va arribar a les nostres vides. Així que crec que ja hem tingut temps d'escoltar-lo, pensar-lo, analitzar-lo i gaudir-lo. Així que la pregunta és... Què tal? Us ha agradat? 

Svamania, en la seua ànsia de etiquetar-ho tot, comença hui una sèrie d'enquestes setmanals. El procés és ben senzill. Cada dimecres hi haurà una nova enquesta referida a cadascun dels temes del SPRR (12 enquestes en total), i haureu de puntua cada cançó de l'1 al 10. Als comentaris, és clar, podeu comentar el que penseu del tema en qüestió.

Sé que simplement podria posar una que posara "Quines són les teues tres cançons favorites del nou àlbum sva?", com vaig fer en els anteriors àlbums, però m'agrada més esta idea. Les tres amb major nota final seran les que passaran a la final amb les tres finalistes del a Foc (El lio sva, Karrefur i Rosselló) i del Berlangastyle (República Alcassera, Rumba d'Amore, ROAC i Esperança), a no ser que tornem a fer una enquesta d'eixos àlbums també.

Comencem: Què opines del primer tema de l'àlbum, Putxero-Maxi-Disco-Sva. A puntuar!

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP