Quatre anys després... (i crònica guillemil!)

La història dels sva amb les casualitats numèriques mereix una entrada per a ella només. Ací hi ha una altra casualitat:

Els sva només han tocat una vegada a Vinaròs (que jo sàpiga): el 23 de juny de 2007. Esta nit, 23 de juny de 2011, tornaran a fer-ho. 

Recordeu-ho, el concert començarà a les 23:30 hores i també actuarà "El Belda i el conjunt Badabadoc". Balleu el lio sva... però també feu fotos i vídeos!!!

I, per a entrar en calor, la crònica del concert d'Alacant del gran Guillem. Per a mi, la millor de totes:

BOLO EN L'EDÈN

Doncs sí, el passat dissabte tinguérem l’oportunitat de tocar en un paradisíac pàrquing de la Universitat d’Alacant, xe quin pàrquing més bonico.... Inoblidable!! El seu acollidor asfalt, s’amagava entre un bucòlic centre comercial i la genuïna autopista A-70, amb la seua calmada i impertorbable magnificència ancestral. SUBLIM!! Un corprenedor pàrquing on el temps deixa de ser un transcórrer de segons perduts i la vida torna recobrar tot el seu significat... Filosofia, amor, transcendència immaterial... Tota Alacant estava de festa perquè era la nit de la plantà de les fogueres, però el nostre concert era en eixe clandestí, apartat, recondit i màgic pàrquing... a tres-cents anys llum de qualsevol tipus de civilització, quins instants de joia i glòria. Déu, ara sé que estàs ahí.

Tocarem amb Pellicana, un grup de Castalla que ho fan mel de catel, també tocarem amb Rapsodes, ixos simpàtics raperillos del Camp de Túria, tots gent d’allà on pixa el matxo. Agrair i molt especialment la presència d’una quadrilla d’Ibi amb ganes infinites de festa i a l’organització que va preparar un sopar superbò. El nostre concert crec que el va resumir molt bé Andreu el de Rapsodes “cada dia toqueu pitjor i cada dia m’ho passe més bé”... Doncs això, que vam fallar prou però s’ho passàrem de puta mare.

El tema de la nit fou Fontdemora i el seu curiós decret que, excusant-se en la necessitat d’aprendre anglès, pretén eliminar dels centres d’ensenyament les línies en Valencià. Mal borinot, i encara té la poca vergonya de dir que "los que quieren la lengua como él, deben de estar a favor del decreto" Riau!!... Doncs supose que l’alcaldessa de Torrent que "tiene el defecto de hablar valenciano" estarà totalment en contra d’esta llei, gent del PP, a vore si s’aclariu...

Aprofite també per a recordar que 24,25 i 26 de juny es celebra al Cabanyal l’acampada 15-M. Ritamatrau vol especular amb aquest barri i per això està deixant que se degrade poc a poc sense posar ni un gallet, tanmateix per a la Formula 1 de l’Ecclestone i de l’Agag si que hi han cabassaes de euros, hi ha pa cabrejar-se o no? CORRUPTES! FILLSDESATAN! Qui collons votarà a esta gentola?

Com diu una cançó de Reincidentes:

Te has fijado tio, que pedazo puente
I aquí en la plazica se ha secado la fuente
Ahora està más cerca, lo que estaba lejos
I lo que esta cerca, está ya todo hecho una mierda

Bo quadrilla de pangolines, ens veiem la nit de Sant Joan a Vinaròs.

Miss Berlangastyle –   – (23 de juny del 2011, a les 19:06)  

Per fiiii!! Estan per les meues terres! No et preocupes Svaman que li fare fotos!! I te les passe per correu!

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP