Crònica de Picassent

Ací teniu la crònica del concert de Picassent del gran Guillem!

Mala humitat que no feia l’altre dia a Picassent!!!!! Mala boira!!! Mal Fred!!! Primavera? Canvi climàtic? Menys mal que suspengueren el concert d’inauguració que volien fer el 21 de desembre, per què sinó s’haguérem quedat “pajaritos”.

Per cert, que la Casa Jove la Torta, el lloc on actuàvem, està molt xulo: Internet gratis, una decoració molt guay, vinga de números del Dijous en les estanteries, rocòdrom, escenari, herba artificial, herba natural, birres del Lidl, Cassalla Rios, garramuts por doquier, un parell de silleros perduts, bonro, amistat... Se pot demanar més? Eeeeehhhh....

Del que fou el concert traguem algunes conclusions:
- Que la gent no se sap Piu en Alt però se coneix a la perfecció l’asmolaor.
- Que la gent no entén que quan cantem líquid i fum es per què a d’alt de l’escenari necessitem líquid i fum.
- Que estaria guay que el públic col•laborara en abelles a l’hora de faltar-se amb els principitos (és que se’ns acaben els insults molt prompte “i en els principitos fillsdeputes, furtamantes, xafaxarcos, llepagapos....” en necessitem més).
- Que me molen mogolló les cançons noves i en concert la que més me mola és l’Arca de Samora.
- Que definitivament el nou disc està siguent un èxit, ja en portem venuts quasi que 30. (uau, a este ritme recuperarem els diners ben prompte).

Bé, a vore si ens veiem en el proper concert, el 9 d’abril a Senija, allà en la Marina. Recordeu: indumentària roja i negra, 10 points per a comprar el CD Sva i el piu ben llavaet, que mai se sap quan pot arribar el dia de mostrar-lo.

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP