Cartell del 9 de maig

En el nostre afany de que tingau la col·lecció de cartells sva més extensa de la història, ací tenim un altre gran cartell. És el del concert del dia 9 de maig, que es celebrarà, com és tradicional, al pàrquing del Campus de Tarongers, en commeració del 25 d'abril. Enguany el dia 25 d'abril cau dissabte, i podria haver-se fet la manifestació i el concert el mateix dia 25, però per motius que desconec serà el dia 9 de maig. Ací teniu el cartell:


Com podeu observar, un conciertaso: Berri Txarrak, Sva-ters, Pirat's Sound Sistema, Aramateix i el guanyador del concurs "Ampifica't", que ha sigut el grup de hip-hop del Camp de Túria "Rapsodes". I damunt és el concert que més svaddictes aniran, com podeu observar a l'enquesta de la dreta. 

37 dies...

svaman  – (1 d’abril del 2009, a les 0:32)  

Ah, encara queda un punt en joc de la pregunta d'ahir...

Siriuseta –   – (2 d’abril del 2009, a les 18:16)  

Fotre, de portar... quant eren, quatre punts de diferència? A portar-ne un... Açò es complica...

Ausiàsva –   – (2 d’abril del 2009, a les 23:50)  

llastima que no podre anar a aquest concert, em pilla tocant en festes de Biar i hi ha que guanyar dinerets xiquets! jeje Per sort podre anar al de Alcasser, Almusafes i castello de la rivera! jejej un abraç! ; )

nestor –   – (11 d’abril del 2009, a les 12:50)  

l'entrada val 10 € per adelantat, a no ser que sigues soci/a de ACPV. si la compres en finestreta el mateix dia, son 20€. es poden comprar a la xarxa de casals d'ACPV. el de l'horta està en Catarroja (el meu poble)

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP