Amb "Voltor"

Investigant per ací i per allà he trobat una altra col·laboració d'alguns membres sva. Dos discs d'Obrint Pas, el d'Odi... i ara he trobat una cançó de Voltor (del disc "Aprenent a volar") en la que també col·laboren. Ací la teniu. Es diu "L'horta".



Ja que és l'única cançó de tot l'àlbum en que sonen instruments de vent, supose que són obra de la secció de vent sva. A més, es sent al Dur cantar i dir en un moment "Tonetti". O és que sent coses sva a tots els llocs ja?

Així que ja tenim una cosa més. Si algú sap exactament qui col·labora en aquesta cançó, o alguna altra col·laboració en algun altre disc, la informació serà sempre ben rebuda.

Anònim –   – (18 de gener del 2009, a les 16:48)  

Jo no l'escolte, segurament estàs tornant-te boig. Però no et preocupes, és normal :)

svaman  – (18 de gener del 2009, a les 18:36)  

Torna-ho a comprovar. Si al minut 2:25 el Dur no diu la paraula "Tonetti", aleshores entraré en un programa de desintoxicació sva.

Anònim –   – (19 de gener del 2009, a les 12:33)  

Si que ho diu, encara que no de forma molt clara..mes be, imposible d'entendre pero bo, no cal que et desintoxiques encara.
Per cert, on han colaborat en Obrint Pas?

Anònim –   – (19 de gener del 2009, a les 15:41)  

Dri, no intentes amagar-li la veritat a Svaman, portem massa temps ocultant-li que està boig. Algun dia havíem de descobrir-li-ho...

Anònim –   – (19 de gener del 2009, a les 21:49)  

svaman tens raó, sí que diu Tonetti

svaman  – (19 de gener del 2009, a les 22:32)  

Dri, què millor per contestar la teua pregunta que l'svapèdia? jejejej He de fer publicitat, entén-me. Busca "Col·laboracions" (o "Obrint Pas") a la wiki i trobaràs la resposta...

Anònim –   – (20 de gener del 2009, a les 11:32)  

Clar està! i ja deia jo que Malajunça tenía un so especial..

Anònim –   – (20 de gener del 2009, a les 18:56)  

Ei xiquet, encara te queda molt per investigar. Jo se de un membre sva que ha col-laborat en aquest tema i al disc nou de Voltor i al de verd cel "PAISVIATGE". Vamos que es el col-laboraman. Ale ja tens feina que investigar.

Anònim –   – (20 de gener del 2009, a les 20:30)  

Pel que investigat jo prodría ser Reillo el que a colaborat al disc PaisViatge acompanyant amb les congues i la caixa flamenca a Miquel Gil,ara si també ha colaborat amb Voltor ell no ho he trobat

Anònim –   – (20 de gener del 2009, a les 20:36)  

Confirmat;despres d'uns minuts mes de busqueda he trobat que al disc anterior de Voltor també colaboraren amb la cançò Volem Jugar (wanna play!) Tonetti , el Dur i Reillo.

Pd: Svaman afegeix l'info a l'svapedia que servidor no sap!

svaman  – (20 de gener del 2009, a les 23:41)  

Ok. Ja m'he posat a actualitzar l'svapèdia. Com diu Dri, he trobat que a les cançons "L'horta" i "Volem jugar" (del disc "Aprenent a volar") col·laboren Tonetti, el Dur i Reillo. Això és segur.

Però he trobat que en el següent de Voltor ("Perill d'extinció") col·labora Nel·lo en les melodies. Això es cert? Col·labora algú més?

Què més? Què més? Ah, sí! La col·laboració de VerdCel no la tinc clara. Segons alguns llocs posa que han col·laborat Miquel Gil, Nèstor Mont i el Botifarra. Ha col·laborat Reillo com diu Dri? Alguna pista per a un home ociós?

Anònim –   – (21 de gener del 2009, a les 1:13)  

La prova la pots trobar açí:
http://enderrock.com/detall_producte.php?id_b_categoria=5&id_b_producto=3331

Anònim –   – (22 de gener del 2009, a les 15:50)  

Sou uns craks, ho he fet de PM. Ara un nou repte. Un membre sva ha col-laborat en altre disc, Bertomeu. Be que no el conegueu, es un cantautor, pero així i tot sou tan bons que segur ho trobeu....ale a per totes.
SOOORT!!!

Unknown  – (12 de febrer del 2009, a les 15:53)  
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown  – (12 de febrer del 2009, a les 15:56)  
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown  – (12 de febrer del 2009, a les 16:02)  

l'únic sva que col·labora és el Dur acompnyat de Xavi Sarrià d'Obrint Pas, la secció de vents son del Sindikato Fumeta d'Aldaia
Crec que al Reillo li vaig gravar unes congues al disc de Sergi Contrí "Comptant Sargantanes", ja ho miraré i ho confirmaré

Vicent Sengermés
Cambra Records

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP