Tercera via

Svaddictes, segurament haureu llegit al fòrum sva que els Sva-ters formen part de Tercera Via. Aquesta associació es defineix com "una associació sense ànim de lucre creada i formada per músics d'arreu de Catalunya que neix com a resposta a la manca de recursos, ajudes, suport i confiança que tant l’administració com les empreses del sector musical mostren pels grups que inicien la seva carrera cantant en català."

Podeu visitar-los a www.terceravia.org, i en la portada estan ells ja que esta nit (la nit del 23 de setembre) toquen a Barcelona. Segons la web tocaran més de 10 temes amb Miquel Gil, així que la cosa queda en família.

En la web també podeu anar a la secció de grups i allí els trobareu. A més, tindreu la sorpresa de saber els seus noms "autèntics":
- Nel·lo és "Manuel Alfonso"?
- Tonetti és "Antonio Martínez"??
- Reíllo és "José María Hernández"???
- Saüco és "Juan Antonio Moreno"????

També he arribat a la conclussió de que el sistema numèric sva només arriba a 11. Ja en la web diuen que són onze i ara ho tornen a dir. Però a veure:
1. Àlex - cantant/dolçaina/showman
2. Guillem - cantant/dolçaina
3. Gusmà - baix
4. Dani - guitarra/fumador
5. Enric - guitarra/gigoló
6. Nel·lo - teclats
7. Reillo - percussió
8. Pau - bateria/cantant
9. Tonetti o Ximo (no ho tinc clar) - trompeta/ciclista
10. Francesc - trompeta
11. Saüco - trombó/ídol de masses
12. Vicent - trombó
13. Emilio - saxo

Podem tornar-los a contar, però crec que tornarà a donar tretze. Així que mentre no demostren el contrari, no són onze, sinó tretze.

Ja sabeu, els que puguen anar a Barcelona que vagen que serà un concert molt especial.

Anònim –   – (24 de setembre del 2007, a les 17:31)  

Son lo millo ke sa vist x akes any a sta tecla I el sauco s un heroi nacional. Totum l'aclamava i li feiam reverencies SAUCO!!

Anònim –   – (15 d’octubre del 2007, a les 17:55)  

Saüco: idol de masses i molt més: gigoló autèntic, carismàtic home huumà i determinant millo amic. En la meua opinió, clar està, sempre modesta.

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP