2010, adéu!!!

Amics i amigues, companys i companyes, svaddictes de tota índole, s'acaba el 2010. He estat repasant els últims posts d'anys anteriors, i he tingut algunes idees (sí, bàsicament les he copiat, però en el seu dia van ser idees meues). Per començar ací us deixe algunes coses escrites en anys anteriors.

S'acabava el 2007 quan escrivia al blog:

S'acaba l'any en el que "Berlangastyle" s'ha assentat com el nostre disc de capçalera, l'any en que aquest bloc sva ha vist la vida, i la web sva oficial ha vist la mort, l'any en que el tercer disc sva s'ha posat en marxa...
Blog sva, 19 de desembre de 2007

La negreta és meua, només per a recordar que ja fa tres anys que es va posar en marxa el nou disc sva. No sé molt bé què vaig voler dir en eixa frase, però sé que va ser per alguna cosa. En fi, que tres anys després, continuem esperant. 

Al 2008 no vaig fer cap post de finals d'any, així que passarem al 2009.

S'acaba el 2009, l'any amb menys concerts sva des de que existeix el blog. Si al 2008 van ser 34 concerts, al 2009 que avui acaba van ser 15 menys, un total de 19. Però ja sabeu el que diuen, açò és la calma que precede a la tormenta. Si tenim sort, el 2010 serà l'any en que escoltarem els nous temes, i això compensa tot el patiment d'esperar quatre anys.
Blog sva, 31 de desembre de 2009

"La calma que precede a la tormenta". Sembla que també vaig errar en el pronòstica ja que enguany ha hagut menys concerts que mai. Exactament 13 han sigut els concerts dels quals hem pogut gaudir al 2010. Sis menys que al 2009... i 21 menys que al 2008!!! De totes maneres, els quatre nous temes estrenats al web sva a febrer han ajudat a portar l'espera millor. 

Així que ja s'acaba el 2010. Un any que deixa menys concerts que mai però amb noves cançons del nou àlbum. Ah, i l'aparició estelar a Canal 9. 

Per acabar, m'agradaria fer el que vam fer a 2007. És a dir, que cadascú diguera a quants concerts ha anat enguany. A veure si trobem el més svaddicte del 2010. Ací teniu la llista perquè no us oblideu:

- Gener: 0
- Febrer: 0
- Març: 4 (València, Aldaia, Alcàsser, l'Alcúdia)
- Abril: 0
- Maig: 1 (Alboraia)
- Juny: 1 (la Pobla Tornesa)
- Juliol: 1 (Agullent)
- Agost: 4 (Alfara del Patriarca, la Núcia, Riba-roja de Túria, Vinalesa)
- Setembre: 0
- Octubre: 1 (Godella)
- Novembre: 1 (Massanassa)
- Desembre: 0

Jo ho tinc fàcil. Per primera vegada des de que els vaig descobrir, no he anat a un sol concert en tot l'any.  Només de pensar-ho tinc ganes de plorar. L'últim va ser un a València (a la Politècnica) el 26 de novembre de 2009. 

Avui fa un any, un mes i un dia.

nestor  – (27 de desembre del 2010, a les 18:11)  

tres! alcàsser a març, godella a octubre i massanassa a novembre!

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP