La nova web

Després de tants i tants mesos d'espera, per fi està ací la nova web sva. Supose que ja haureu tingut temps de sobra per curiosejar tots els racons de la nova web. Què us ha paregut? Ja sabeu que podeu fer totes les crítiques que vulgueu, que segur que són ben rebudes.

Per fi tenim un nou fòrum, on la cansina de Raquel (que fa anys que té 24 anys i està calenta) ja no ens molestarà més. Sense concerts serà difícil donar-li vida, però ja arribaran. I un full de ruta per poder saber com van anar els concerts (per exemple, què va passar amb Sauco a Muro). Ah! I una botiga on poder comprar, per fi, samarretes sva. Esperem que poc a poc vagen posant més articles per als que ja les tenim totes.

Però ja sabeu que a mi m'agrada molestar, així que vaig a dir els errors que he trobat:
- El primer no és un error en sí. En la secció "Sva-ters", per què falta gent? Fran, Dani, Vicent, Enric, Reillo, el Dur, Guillem i Gus estan. Però falten Sauco, Nel·lo, Tonetti... Hi haurà dibuixets per a ells també??
- En la mateixa secció, feu clic en Gusmà. Què trobeu? Sorpresa! Al pobre Bassman el deixen sense fotos, i trobeu el dibuixet de Nel·lo.




- En la secció multimèdia, si entreu a àudio podeu descarregar els discs i escoltar les cançons. Totes excepte "Karrefur", "No vull aprendre a matar", "Autodestrucció", "Fraguel sva", "El rock sva" i "www.cabàs.com", que boten als pocs segons i no es poden escoltar.

Però bé, són quatre errors sense importància i que seran arreglats prompte.Així que ja tenim la nova web, i segur que serà molt millor que l'anterior. Ara ja només falta esperar els nous temes i els nous concerts. Ja sabem què demanar-li a l'any nou.

nestor  – (29 de desembre del 2009, a les 19:28)  

el primer error, el dels membre era una cosa que jo em preguntava des de que vaig entrar a la web, perquè no estan ala web però si que van anar a la gravació... JO VULL UN DIBUIXET D'EMILI AMB EL SAXO!!!!!!! JA!!!!

P.D.:per que quan escric saxo el corrector ho tradueix a sexo?

Anònim –   – (29 de desembre del 2009, a les 22:49)  

Bueno, tampoc va estar Ximo a la gravaciò, pero va er per un problema de agenda.

Anònim –   – (30 de desembre del 2009, a les 10:03)  

Raquel calenta???? mmmmm

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP