Putxero-Maxi-Disco-Sva

Svaddictes del món mundial, abans de començar a posar coses del concert de Gandia vaig posar un post amb un vídeo del concert de Reus (podeu veure el vídeo ací). Segurament l'autor no ho sabia, ni ho sap, però ha sigut la primera persona de la història sva en tindre un document audiovisual complet (almenys en tindre'l i mostrar-lo al món) amb la cançó que gasten per començar els concerts: la cançó abans coneguda com "Suéltala, Óscar" o "Óscar" a seques. M'ha dit un espia que és possible que al disc tinga un altre nom, cosa lògica ja que ja no diuen res referent a 'suéltala, Óscar'. Encara que per a molts ja sempre serà "Suéltala", igual que "Superherois" és "Morena". Jo, per la meua part, li he posat de nom a l'arxiu "Putxero-Maxi-Disco-Sva", que ho diuen durant la cançó i mola molt (ja conec dues persones que ho tenen com a nick al MSN, i jo no sóc una d'elles).

En fi, que m'estic embolicant massa. Ací la teniu, en àudio i talladeta per poder sentir-la només a ella. Us la pose ací perquè la pugueu sentir i també la descàrrega directa perquè la tingueu als vostres ordinadors.

Ací la podeu escoltar sense descarregar-la:

I ací la descàrrega:

En fi, que la gaudiu. En quant puga gravar-la ben gravada, ja sabeu que sereu els primers en escoltar-la.

PD: Trobe que donaré punts del concurs sva a qui siga capaç de desxifrar la lletra completa de la cançó. La primera frase està clara: "Tota la setmana treballant com a robots." Després algunes també les entenc: "Això és una merda, ha ixit fatal, fatal, fatal", "Putxero-Maxi-Disco-Sva", "Encantadors de culebres som"... I està clar que parlen d'ells mateixos. Però entre que l'àudio no és molt bo, que sempre costa entendre als sva quan canten i que jo sóc especialment dolent en aquests temes, no pille res més. A veure si entre tots la traiem...

PD2: 200 posts amb aquest!!! Gràcies a tots els que seguiu el blog!

Anònim –   – (15 d’octubre del 2008, a les 14:13)  

Un dia de concert qualsevol.....furgo, prova de so..........tinc ganes de pixar....no cau ni goteta, pareixc un aguelo amb prostata.....
Un, dos, tres, responda otra vez.....!!!!

Anònim –   – (15 d’octubre del 2008, a les 16:06)  

No se'm reprodueix, és cosa meua?

Anònim –   – (15 d’octubre del 2008, a les 17:41)  

No, no es reprodueix, s'ha de descarregar.
Bravo al Dur per donar llenya a qui fa comentaris fora de lloc sense ofici ni benefici
I un fragmet del Putxero-maxi-disco-sva que he desxifrat:
...guerra que la costa va a explotar que hi a que alsarse tots de terra i deixarse portar. encantadors de culebres.quina mala hora de culebres som,... tan sensual, una culebra ¿i cap al xicon?
...la roda xaval, ¿entre terres? i molins ballant sense parar, i del cel dels angelets, DEU! deixamos baixar..... Funky!

I altres frases soltes com; Mone a sopar aço es una merda....la prova a ixit fatal,fatal,fatal..
a tots mos entren ganes de pixar..
el xhow va a comensar, uuu aaaa...violà!

svaman  – (15 d’octubre del 2008, a les 18:55)  

Bé, bé... Continueu que ja no queda res. De moment, un punt més per a Melina i per a Dri, per ser capaços d'entendre alguna cosa.

Ah! I dieu-me si ara es reprodueix.

Anònim –   – (15 d’octubre del 2008, a les 19:36)  

Xi-uooooo!
No es sent

Duricias  – (16 d’octubre del 2008, a les 10:54)  

Mmmmm
No sé sé
Ixos punts que has donat....
deixen prou que desitjar..
Jo me la sé!!!!!! Dona'm punts tio, que vaig el últim!!!!
Afineu el pampol
Si conseguiu que me la xuple scarlett johanson vos la escric sencera...!!!!!!!( crec que serà més fàcil que la descifre un sord!!!)
Ciao bene

svaman  – (16 d’octubre del 2008, a les 13:25)  

Vols dir que no han afinat bé? Home, hi ha coses que no em sonen quan la escolte, però els done els punts per intentar-ho.

Si aconsegueixes q te la xuple Scarlett et done 1 bilió de punts.

Au kkaus

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP