Concert a Picassent

Ja fa la tira de mesos (concretament el 18 d'agost, podeu veure el post fent clic ací) us vaig penjar un concert que els sva van fer a Picassent al 2003. Després d'innombrables demandes per part dels milions d'svaddictes del Sistema Solar, ací teniu el concert ben cuinadet:


Només heu de fer clic, introduir el codi de tres lletres que et mostren, esperar 45 segons i descarregar. Són uns 70 minutets de concert (unes 15 o 16 cançons), perquè pugau completar la vostra col·lecció sva. Val la pena encara que siga per escoltar en directe temasos com Vinyòtix, Què gos que sóc o El muerto.

Anònim –   – (25 de març del 2008, a les 23:17)  

Gracies per facilitar-nos als que som curtets de mollera el concert cançó per cançó, ja que hasta el moment tenía que escoltar tot el concert si volia sentir alguna cançó ( veges quina tortura..)
Gracies.

Siriuseta  – (26 de març del 2008, a les 16:58)  

Quant de temps!

No m'he passat molt per ací perquè vaig tindre xicotets problemes tècnics (vaig reballar el portàtil de dalt a baix del llit, el qual està a un metre d'altura dalt o baix) i en conseqüència no entrava molt a Internet.

Cada vegada falta menys per a Gavarda! ^^

Salut i Sva!

Anònim –   – (28 de març del 2008, a les 19:44)  

Serem molt inutils pr no hem sabut arribar a algún punt on puguem descarregar les cançons del concert. Despres de punxar ahi on dius, ¿que s'ha de fer?

svaman  – (30 de març del 2008, a les 13:00)  

A vore, quan punxeu en lo del concert s'obrirà una altra finestra o pàgina (que segurament tindrà fotos de xicones). Pues ahí dalt a la dreta (però no dalt de tot) posa "Por favor introduzca ..." i tres lletres majúscules. Escriviu les mateixes lletres en el recuadret del costat i feu clic en "Download". Veureu que ixen dos columnes, la de l'esquerra posa "Premiun download" i la de la dreta posa que esperes. Doncs espereu. Quan arribe a 0, posarà "Free download". Feu clic ahi, i a bajar se ha dicho. Després descomprimiu l'arxiu i au.
Espere haver ajudat

Siriuseta  – (31 de març del 2008, a les 0:01)  

SVAMAN!!!!!!


Sobre el concert de Gavarda, no tinc paraules... [ho dic seriosament, estic afònica T_T]

Brutal. Perfecte. Meravellós. Apassionant. Sva!

Van començar tocant una cançó que jo no coneixia, no sé si era versió o nova. Un company meu, que no escolta música en valencià mai, em va portar a primera fila -l'alcohol fa miracles **- i allà ens quedàrem tot el concert. Jo vaig deixar la meua bossa de mà a l'escenari, i a dintre hi havia les ulleres d'un altre company. Doncs bé, algun desalmat agafà la bossa i la tirà a Àlex el Dur (m'he acostumat a anomenar-lo així n_nU) i ell estigué a punt de tirar-la cap arrere, però jo vaig soltar un: NOOOOO! profund i preocupat, i me la tornà. Jo, mentrestant, anava imaginant les ulleres del meu amic desintegrant-se...
En fi, com esperava, tocaren Rumba d'Amore, el Lio Sva i ROAC, a part de moltes altres ,per descomptat. D'A Foc diria que només tocaren l'abans citada, Autodestrucció i l'asmolaooor. Però tinc la memòria borrosa, no et refies massa de mi ^^U
I ara ve la millor part. En un moment -que no sé per què estaven parats- un company de classe i jo ens arrimàrem a Sauco i jo li vaig dir que sóc SIRIUSETA.

No sé com descriure la felicitat sentida en el moment que ell em va dir "Eres tu?". Diria que he hagut d'esborrar el record del dia de la Comunió per posar este.
Em va fer una senyal amb la mà que jo vaig interpretar com "dsprés parlem", segurament perquè el meu subconscient decidí que amb allò no hi havia prou. Després de pegar uns quants bots més, quan deien que ja s'acabava, em vaig espantar molt. NO HAVIEN TOCAT REPÚBLICA! Així que tota feliç vaig anar cap a l'escala i li vaig preguntar si la tocarien, i em digué que era l'última. Els meus companys -dos d'ells- estaven demanant-li que dedicara una cançó, així que va dir que la dedicava "als dos pesats estos" i alguna cosa més, i aleshores...
EM VA DEDICAR UNA CANÇÓ! ^^

[Aleshores vaig esborrar el record del bateig de la meua germana]

Va dir "per a siriuseta, que després de xatejar amb ella l'hem conegut en persona, i és esta!" Bé, més o menys era això, i m'assenyalà, i jo cridant sense veu per fer-ho...

Què bonic *-*

En acabar el concert ens vam fer una foto, que ja te la passarà ell que és qui la té xD


i això, crònica individual del concert.


I per cert, primer que tot van dir visca l'Assut d'Antella, i això que no sabien que és la meua pàtria ^^ Estic destinada a ser Sva.


Salut i Sva!!

Anònim –   – (31 de març del 2008, a les 11:02)  

ei xiquet aquesta nit tractaré de enviar-te alguna foto del concert, que com em vaig comprometre vaig fer de fotografa sva. Ah i un video molt guapo, el penjaré al youtube, ja t'avise. Agur.

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP