Sauco

Ara anem a fer un repàs a la vida i obra d’un dels trombonistes sva: el gran Sauco.


Nom: Juan Antonio Moreno Sauco.

Va nàixer: fa 41 anys, el 19 d’abril de 1966, a Catarroja.

Actualment pots anar a assetjar-lo a: Beniparrell.

Membre sva des de: finals de 2006. El primer concert oficial amb els Sva-ters va ser el 2 de novembre de 2006. De totes formes, en els agraïments del Berlangastyle, que va ser gravat entre octubre de 2005 i març de 2006, ja apareix el nom de Sauco. Ací teniu l’agraïment que li dedicaven: “Sauco ajudant-nos amb els arranjaments d’Esperança i Superherois.”

Toca: el trombó.

Sauco és un dels membres als que tinc especial afecte, ja que va ser amb ell amb qui em vaig fer la primera foto amb un membre sva (mireu ací) i em va signar el que és, de moment, l’únic autògraf sva que tinc (podeu veure-ho ací).

La música que més li agrada és la de Miles Davis, Sting (no The Police), Michel Camilo i Joshua Edelman. A banda de la música li agrada el cinema, i les pel·lícules de ciència-ficció, com “Blade Runner”, la saga de “Star Wars” i “Planeta prohibido”. També li agrada llegir, sobretot els llibres de Clive Cussler.

A banda de als Sva-ters, el podeu veure formar part de la New Hortelans Dixieland Band, junt a altres membres sva.

Evidentment, no podem deixar a banda el seu paregut amb Wayne Knight, l’actor que interpreta a Dennis Nedry, el malvat furtaembrions de “Jurassic Park”. Així que si se'l trobeu pel carrer aneu en compte amb ell, perquè un home que es deixa Hollywood per tocar en els Sva-ters és que no està molt bé del cap.

Anònim –   – (21 de gener del 2008, a les 17:07)  

Uoook, doncs quan puga te l'enviaré :)



[M'han dit que hi ha un concert del rotllo el 16 de febrer, però no sé on, ni per què, ni qui toca... A la web oficial del millor grup d'Sva del món no diuen res sobre propers concerts, a no ser que entenguem que el 15 d'octubre és del 2008... Tens informació sobre si actua el millor grup d'Sva del món?]

Salut i SVA!!

svaman  – (22 de gener del 2008, a les 1:23)  

Buf, les dades que dones no són molt concretes. El dia 16 hi ha concert però no saps ni el lloc ni qui toca... El que està prou clar és que els Sva-ters no seran un dels grups que tocaran, ja que l'únic concert que tenen programat és l'1 de febrer a Alacant, i hi ha moltes possibilitats de que no el facen.

Però així m'agrada, continua investigant. ;)

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP