L'sva a Internet

Alguna vegada heu pensat que l'sva es redueix a un estil de música? O a un estil de vida? Error! Heu de tornar a pensar. L'sva va molt més enllà. Navegant per Internet he trobat moltes més utilitats per a l'sva. A continuació podreu comprovar com pot significar moltes coses. En cada país canvia de significat, però sabeu que, en el fons, l'autèntic sva és el que fan els Sva-ters, i no el que intenten dir-nos aquesta gent.

Si no teniu temps ara, deixeu este post per a un altre moment, ja que és llarguet. Ara sí que vos recomane que piqueu en cada foto per vore-la en gran, perquè en xicotet no es vorà res.

1) Primer, diuen que sva també vol dir "School of Visual Arts". És una escola d'art de Nova York. Ací teniu el link a la web, i ací el que voreu si entreu. He marcat en quadres blaus on posa sva, i en el fons podeu veure que ho posa moooltes voltes. Fins a Nova York arriba l'sva...



2) Seguint en Estats Units, trobem que SVA és una marca de teles!!! Ací teniu la web i ací la plana de la web (així no cal que entreu). Com en totes, us he marcat totes les voltes que posa la paraula clau. Com podeu vore si piqueu en la foto i la feu gran, hi ha baix de la foto gran una secció que és "Shop SVA". Vamos, igualet que la botiga sva de la web oficial ;)



I no penseu que són teles barates. Buscant preus (qui no vol tindre una tele sva?), mireu el que he trobat. A la dreta posa el preu:



3) Continuem en Estats Units. Una escola d'art, una marca de teles... Què més pot faltar? Correcte! Un bufet d'advocats! Els cabrons s'han agafat la millor direcció (www.sva.com). Ací teniu la plana amb totes les paraules sva marcades. Ací SVA vol dir "Suby, Von Haden & Associates". Jo no sé com seran els associats, però jo no confiaria en dos tios que es diuen Suby i Von Haden...



4) Ara baixarem un poc al sud, fins a Venezuela. Allí, diuen que l'sva és la "Sociedad Venezolana de Anestesiología". La web i el que voreu si entreu. Us he marcat una gran pregunta que fan: "¿Qué es la SVA?".



5) Agafem els trastos i ens anem més lluny encara, al Japó. Allí diuen que SVA vol dir "Shanti Volunteer Association". La web és esta i quan entreu el que trobeu és açó. Jo no entenc res, però crec que és una ONG o alguna cosa per l'estil. De totes formes, podeu veure uns quants "sva" per ahi:



6) Ja que estem per allí, ens anem a Australia, país que en un futur expulsarà a Enric dels seus territoris. Allí l'SVA ha pres la forma de "Social Ventures Australia". Trobe que és un altra ONG (l'esperit sva té bon cor). La web si entreu ací, però ja vos mostre jo la primera plana de la pàgina, amb la paraula sva ben remarcadeta:



7) Tornem a la vella Europa. A Alemanya trobem una empresa de chips o alguna cosa pareguda. Sva allí vol dir "System Vertrieb Alexander". No sé si el Alexander es refereix al Dur o no té res a vore amb el cantant sva de la veu fina, però jo crec que sí. Ací està la web i ací la primera plana:



8) Per supost, està la famosísima "Sozial Versicherungs Anstalt", que tant ens ha ajudat a tots (per a qui no ho haja pillat, és una ironia). Ací teniu la primera pàgina de la web:



9) També tenim la companyia de segurs sva:



10) Ja sense eixir a Europa, tenim el "Servicio de Vigilancia Aduanera". La web no oficial (ho diuen ells, no jo) està ací, i en la pàgina principal, a mà esquerra, hi ha una secció de fotos sva (la teniu marcada a la foto). Però no us molesteu, no està Sauco. Només hi ha barcos i tal.



11) Per acabar (que ja està bé, que he d'estudiar), ací teniu una gran pàgina sva: la del "Suelo y Vivenda de Aragón". També podeu veure un parell d'svas per ahí:



I ací s'acaba el repàs a tot el que pots trobar si se t'ocurreix buscar "sva" en Internet. A banda, enmig de totes aquestes grans pàgines hi ha una anomenada "www.svaters.com", però no la he anomenada perquè jo només buscava coses importants.

Au kkau

LoRoLó  – (16 de setembre del 2007, a les 15:27)  

gran concert el d'ahir a Tarragona!!! Tinc algun video, tot i que en mala qualitat si voleu que us el passi fiqueuvos en contakte en mi!!


nars666@gmail.com

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP