Resultats de "Quina cançó nova t'agrada més?"

Hola, xiquets i xiquetes! Com ja vinc avisant des de l'entrada anterior, hui toca analitzar els resultats de l'enquesta sobre les cançons noves. Però, abans que res, vull donar les gràcies a tots els que segueixen el blog i donen suport amb els seus comentaris, això m'ajuda molt més del que vos podeu imaginar! Seguiu així, per favor, açò ho hem de fer entre tots (: I moltes gràcies també per seguir demanant el retorn de Svaman, segur que aconsegueix tornar prompte entre nosaltres encara que siga per fer-nos callar...

Anem al tema, doncs. L'enquesta, publicada per Svaman fa ja un temps, ha tingut una participació de l'escandalosa xifra de 36 vots. Ara bé, han estat molt repartits: entre les tres últimes només hi ha diferència d'un vot, i la primera li trau només 3 vots a la segona. Els resultats concrets han sigut els següents:

La quarta posició la té Putxero Maxi Disco Sva amb 7 vots, un 19% del total. A què pot deure's això? Bé, pensem que tot i que les 4 cançons són boníssimes, una o altra havia d'ocupar este lloc... De tota manera, no esperava que fóra precisament aquesta. Personalment, em recorda a una espècie d'himne del grup, com en el seu temps ho va ser El Lio Sva, però amb les diferències d'estil que es noten en l'evolució dels Sva-ters des del primer disc al tercer. Què en penseu?

La tercera posició és per a Aixà Rovellà amb 8 vots, un 22% del total. És curiós que no ocupe un dels primers llocs perquè a una enquesta del Diari de gravació un 52% dels votants la puntuaren amb un 10. Tanmateix, hi ha molta gent que es queixa del canvi d'estil que presenta. Altres, en canvi, pensen que és la millor del tercer disc. La veritat és que la lletra emociona a qualsevol que conega l'estat dels llauradors valencians...

La segona posició l'ocupa Canvi Climàtic amb 9 vots, un 25% del total. Potser es dega al fet que, de les quatre noves, és la que més vegades han tocat completa als concerts (que jo sàpiga). A més, tant la lletra com la música és molt fidel a l'estil Sva. És una de les meues preferides, si no la que més, per la manera que té de conscienciar l'audiència sobre un problema greu sense perdre el toc d'humor que marca habitualment les cançons dels Sva-ters.

Qui té l'honor d'arribar a la primera posició és No Volem, amb 12 vots, un 33% del total. Sembla que ha sigut un èxit total entre el públic, especialment el més jove, per la seua alta dosi de ska. Segons he llegit, algú la va definir com "el hit quinceañero del disc" i sembla ser que no es va equivocar. És una cançó que no deixa indiferent ningú, molt ballable i amb una lletra fortament reivindicativa.

Ara vos toca a vosaltres, Svamaníacs, opinar sobre els resultats de l'enquesta. Coincidiu amb aquest ordre? Per què, o per què no? Si voleu una anàlisi més detallada de les cançons, se'n va fer una al blog Putxero Maxi Disco Sva. He de dir que he tret quatre cosetes d'allí per completar aquesta entrada...

nestor  – (18 d’abril del 2010, a les 15:47)  

a mi es que m'agraden totes mes o menys igual...

Es extrany que putxero ocupe l'ultim lloc, ja que es una cançó que, al igual que no volem, te molta marxa... i, com tu, crec que es com un himne, encara que aixà rovellà també es podria considerar així, ja que es una cançó carregada de sentiments, com tu be dius, i emociona molt, i amés amb la veu de miquel gil, que es "el gran padrí" del grup...
esque costa triar una!!!!!!!

per cert, molt bon escrit, siriuseta...
SVAMAN, TORNA!!!!!!!

SVAMAN, TORNA!!!!!!!

SVAMAN, TORNA!!!!!!!

SVAMAN, TORNA!!!!!!!

SVAMAN, TORNA!!!!!!!

SVAMAN, TORNA!!!!!!!

SVAMAN, TORNA!!!!!!!

SVAMAN, TORNA!!!!!!!

SVAMAN, TORNA!!!!!!!

SVAMAN, TORNA!!!!!!!

SVAMAN, TORNA!!!!!!!

SVAMAN, TORNA!!!!!!!

SVAMAN, TORNA!!!!!!!

Dani cr  – (18 d’abril del 2010, a les 21:01)  

Gran Siriuseta! Crec que ni jo mateixa haguera pogut expresar millor el que pense de cada cançò. Concidisc amb totes les explicacions.

dri –   – (19 d’abril del 2010, a les 11:01)  

Siruseta enhoraboa per haver agafat el relleu (temporal de moment, xq tots volem que torne Svaman, per a que, entre els dos, ens mantingau informats) i per la maravillosa lectura dels vots a l'enquesta, estic amb tu amb totes les explicacions!

Anims i ... Svaman, torna!!

Alsar –   – (19 d’abril del 2010, a les 19:33)  

Igual q els de dalt, coincidisc al 100 x 100 en l'anàlisi de cada tema, encara q el meu ordre és just el contrari al q ha donat la enquesta. Putxero mola! I és veritat que Aixà rovellà és la que més 10 té a l'enquesta del diari de gravació, xo també és la única que ha suspés (i li han posat un 0 i tot). Estava llegint ara el q havia posat svaman sobre la cançó i deia: "la que més diversitat d'opinió crearà." I ha encertat!

Dolça i Cassalla –   – (20 d’abril del 2010, a les 19:27)  

Aixà Rovellà, la cançó que mes se m'ha clava't al cap =P
Una rumbeta molt resalà amb una lletra, com haveu dit, amb molt de sentiment ^^
Falta una mica de ska per poder ballar amb la penya, però 1 respir a mitjant concert no vindrà mal a ningú. Però es pot entendre que es una cançó que pel tema de la lletra podriem dir que es una mica "seriosa".


Canvi Climàtic Sexual, cada cop que la senc, ja m'es impossible no sentir el tema de BATMAN (de quan la va dirigir Tim Burton 1:50) al piano xD i anteriorment més tímidament a les guitarres.
Molt ballaoreta, jejeje, i amb una lletra que com sempre, no deixa indiferent a ningú, typically SVA.
"Ai, què calor! Ai! Què calor!
Se mos apega el ventre mentre fem l'amor."


No Volem la teua Mà, com molt be diu Mónica, un tema que ja comença amb ska canyero, està destinat a trionfar en el públic, que el que vol es quanta més marxa, millor ^^


Putxero Maxi Disco SVA, que voleu que vos diga?? ^^
M'encanta el començament, m'encanten els vents, m'encata la percussioneta llatina (del meu paisà de Benifaió Carlos Llidó ^^) m'encanta la lletra, quasi una segona part del Lio SVA (per l'auto "propaganda" que fan del seu meravellós estil). Jo almenys note que el SVA rebosa en esta cançó. M'encanta esta cançó!!


Mal rollo vos he amollat xD

Anònim –   – (21 d’abril del 2010, a les 12:36)  

Encà m'embarga l'emoció d'aquest últim comentari, moltes gràcies a tots per donar la vostra opinió, a Siruseta per agafar el relleu i sobretot a la penya de dolça i Casalla (un 10 amb lo de Batman, ú ke es fan de Danny Elffman).

Teniem clar que la millor acollida seria per a No volem, ska, clar... però ens reforça saber que hi ha gent que aprecia els altres temes, torne a estar d'acord amb "dolça" que putxero maxi es el millor que hem fet mai musicalment, i m'alegre de vore que L'aixà te el efecte que desitjavem en algun sector...

Amb tot açò tornem a agafr forçes per creure en el que estem fent i treure un altra fornada de temes, com diria Jose mari "estamos trabajando en ellou".

Au Javalines!

Bassman.

Joan  – (22 d’abril del 2010, a les 19:26)  

A mi Aixà Rovellà no m'agrada massa, les altres m'encanten.
Per cert quan ix el disc???

Anònim –   – (23 d’abril del 2010, a les 15:42)  

Joan quan tinga'm 10 cançons iguals a l'aixà.

Jàjàjàjàjàjàjà

Mònica  – (25 d’abril del 2010, a les 17:04)  

Moltes gràcies a tots per comentar :D M'alegra que les meues opinions hagen coincidit amb les vostres... Vaig a posar-me a treballar en una nova entrada. SVAMAN, TORNA!

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP