Pregunta 28

Avui va una dificileta. El videoclip Rumba d'Amore va estar nominat a diferents premis. En un d'ells va quedar en segona posició. En els altres tampoc va guanyar. La pregunta va sobre aquest últim premi:

- Com es deia la cançó i el cantant que van guanyar el premi? Recordeu que no parle dels premis en els que van quedar segons, sinó dels altres.

Al ser difícil, es reparteixen més punts: 3 per al primer, 2 per al segon i 1 per al tercer. A més, com ja s'acaba gener, es repartiran 2 punts addicionals a qui haja guanyat la classificació mensual, i un punt a qui haja quedat segon.

A buscar!

svaman  – (31 de gener del 2010, a les 23:15)  

Va, que encara queda un punt per repartir. I alerta amb Sauco, que va a per totes...

svaman  – (1 de febrer del 2010, a les 13:49)  

Ja estan tots els punts donats. Dri ha aconseguit l'últim que faltava. Ho sent Siriuseta, però has tornat a arribar tard.

Sauco: 3 punts
Dani: 2 punts
Dri: 1 punt

La classificació mensual també dóna punts per al dos primers, que en este cas també han sigut Sauco i Dani (2 i 1 punts, respectivament). En fi, que ahi teniu la nova classificació. Continua Dri primer i Siriuseta segona, pero Dani ja està molt prop. I no oblidem a Sauco, que si continua així prompte arribarà dalt de tot.

Siriuseta –   – (3 de febrer del 2010, a les 19:52)  

Fotre, sóc un fracàs. Sàpigues que hui he estat apunt de dir-li "Svaman" al professor d'Història T_T

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP