Ja sóc aquí (de moment...)

Gent del món sva, el vostre humil servidor Svaman ha tornat. Encara que siga només per tres o quatre dies, intentarem aprofitar-los al màxim. Anem per parts:

1) El concert a Ontinyent. No sé si seria per altres motius aliens que ara no venen al cas, però la veritat és que no va ser un dels meus concerts favorits (oh! oh! Svaman dient eixes coses!). Com ja ha passat algun temps no vaig a fer la crònica reglamentària ;) A veure si l'anònim del comentari de l'entrada anterior s'anima a enviar les fotos i vídeos perquè tots puguem gaudir d'elles. El que sí no va tindre preu va ser Vicent i el Dur explicant-me l'origen i els autors de les cançons.

2) El mateix amb el concert a Sant Pol de Mar. Algu que visita el blog va anar? Hi ha fotos i/o vídeos?

3) Ací us deixe un parell de vídeos. El primer és del Cabanyalloween, minut i mig de la Rumba d'Amore. Gràcies a l'autor/a. El segon és del backstage de Gavarda, podeu veure la festa que tenien allà dins. El vídeo és de TerceraVia TV.





4) El Festivern. Investigant en diversos fòrums he llegit molts rumors sobre el Festivern: que si el faran a un poble prop de Vinaròs però ja a Catalunya, que si el faran a un pub d'Alcoi on caben 800 persones, que si serà només d'un dia, que si ja no s'acampa... En fi, rumors tots ells descoratjadors, però rumors només. Com també podeu llegir al fòrum, ni els sva saben si tocaran, o siga que no ens podem creure encara l'altre rumor que diu que estan confirmats. Quan hi haja qualsevol notícia, ací estarà. Si el blog tancara indefinidament a partir de la setmana que ve, teniu el fòrum i el MySpace.

5) Què més? Què més? Ah, sí! Gràcies a la gent que m'ha enviat coses, que es redueix a una persona, jejeje. Però una persona amb informació molt interessant i amb moltes coses que dir...

I, per últim, pregunteta per al concurs sva. Dificultat: mitjana (2 punts per al primer que encerte i 1 per al segon que envie la resposta a svaman@hotmail.com):

- Quin membre sva porta un instrument fabricat per ell mateix i quin instrument és?

Pista: No el sol portar als concerts, però a algun sí que ho ha fet.

Bé, trobe que de moment no em deixe res. Salut i sva!!

Anònim –   – (17 de novembre del 2008, a les 1:20)  

Crec que es Reïllo, no? el bitxo ixe de la percu, jejej. Vamos, que el video el vaig gravar jo a Vila-real jejej

Soc Marki, salut!

svaman  – (17 de novembre del 2008, a les 11:54)  

Ie, t'has enganyat. Pau (Txicuto també em val com a resposta) era la correcta, i l'instrument era el "washboard". Es pot veure al teu vídeo de Vila-real i al del concert de Beniarjó.

2 punts per a Rocío (que empata amb Siriuseta al primer lloc) i 1 punt per Sauco (que s'estrena a la classificació)

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP