Descarregueu la primera part del concert

Espere que hagueu gaudit amb les cançons del concert a la sala Galileo de Madrid. Perquè les pugau tindre també al vostre discman, iPod, mòbil o mp3, ací teniu els enllaços per descarregar-vos la música. Com tot l'arxiu sencer són 107 MBs, he decidit partir-lo en quatre arxius més menuts perquè no estigau la vida sencera per baixar-lo. Així estareu només mitja vida. Avui posaré només les dues primeres parts, que corresponen a les vuit primeres cançons. Ja demà posaré la resta.

Més coses, si heu escoltat les cançons haureu notat que la primera part de "Karrefur" es sent mal. Tranquils, en els arxius es sent perfectament. Quan tinga temps també ho corregiré en el post anterior.

Ah! I si teniu pensat gravar-ho en CD d'àudio per escoltar-lo al cotxe o a una minicadena o on siga, he d'advertir-vos que no cap en un CD només. Jo m'ho he gravat en dos CDs partint per la meitat, o siga, entre els arxius 8 i 9. Així que Siriuseta, si vas a fer la portada, posa darrere lo de CD1 i CD 2 partint les cançons entre "Esperança" i "L'Asmolaor", si no és massa molèstia.





Qui s'ho vulga baixar per l'eMule tot d'una, ací té el elink. Si algú s'ho baixa que ho deixe un temps a la carpeta d'arxius baixats, que no la canvie ni la borre, perquè així és més fàcil que altres se la puguen baixar.

Ale, espere haver-vos ajudat. Per a qualsevol pregunta, als comentaris.

PD: Aneu estudiant que demà, junt amb la segona part del concert, posaré la tercera pregunta del concurs. Serà per la nit. Estigau atents, que serà de nivell difícil i hi haurà molts punts en joc...

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP