Ara sí, concert a Son Servera

Després de ser suspés el dia 24 de maig per la pluja, finalment el concert a Son Servera serà el divendres 11 de juliol, un dia abans de l'actuació a Sant Celoni. El concert serà a les vuit de la vesprada a la Plaça del Mercat de Son Servera. A més d'Sva-ters, tocaran Els Pets, Musnok, Obrint Pas i D-nou (aquests dos últims substitueixen a Antònia Font i Kumbes del Mambo, que no poden participar per motius d'agenda). Com diuen a la web de l'Acampallengua 2008:

Tothom que ja hagués adquirit l'abonament, podrà entrar i també recollir els altres regals i sorpreses que teníem reservades i que venien incloses amb l'abonament, en cas que no ho féssiu llavors. Per la resta de gent, els propers dies tendrem més informació sobre com i on aconseguir el nou abonament i altres novetats, que serà per 20 euros i on hi ha inclosa la camiseta commemorativa i unes xancletes per passar l'estiu.

Així que, a banda de la festa que ja varen fer en el seu dia, els svaddictes balears podran tornar a gaudir d'un altre gran concert sva.

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP