Del concert a Vila-real

Svaddictes repartits per tots els indrets del món (pregunta sèria: hi ha algú a Dallas, USA, que entra en svamania constantment?? Per favor que deixe algun comentari), anit va haver concert sva. I, com ja sabreu, això vol dir festa assegurada per a (normalment) uns pocs afortunats. Un d'ells va ser Marki, que anit va gaudir del concert a Vila-real. Ens conta que creu que va durar unes dues hores, i que no van anar ni Guillem ni Dani. Nico va substituir a la guitarra a aquest últim.

I no només ens ha enviat aquesta xicoteta crònica, sinó que a més ens deixa vídeos i imatges. Tres hurres per Marki. Hip, hip!

Ací teniu els vídeos. Encara que siguen dos, realment és uno partit. Podreu escoltar en el primer el "That's a Plenty", i si es fixeu podreu veure al Dur tocant la trompeta i a Pau tocant el que pareix un tambor amb les mans.



En el segon vídeo podreu escoltar el final del "That's a Plenty" i "Autodestrucció". I entre les dues... (redoble de tambors)... "THE SHOW MUST GO ON", de Queen. Gran moment en l'univers: els sva versionant a Queen!!! Ací el teniu:



A més dels vídeos ací teniu unes quantes imatges del concert:








Moltes gràcies a Marki per compartir tot açò amb tots els svaddictes ansiosos de veure més material sva.

Per altra banda, ací teniu un enllaç a un article de diari en el que parlen de les festes de Vila-real i fan menció al concert d'anit. Diuen que primer van tocar els Sva-ters i després la Troba Kungfú, però Marki diu que va ser al revés. I entre un svaddicte i Las Provincias... no hi ha color.

Ah! Per cert. Avui és l'aniversari de Gusmà, el baixista sva. Espere que si l'heu vist l'hagueu felicitat. Si no, encara esteu a temps. 26 anys fa el tio. Felicitats sva!!!

Anònim –   – (15 de maig del 2008, a les 2:38)  

ei, jo no estic a Dallas ni a USA, pero si te val, estic a Ecuador i per a llarg, pero continue seguint el teu blog. Ja t'enviaré alguna fotillo amb la samarreta sva,¿continua eixa secció?. Bueno i tb tinc un blog que també te enviaré la direcció per que li pegues una miradeta...jejeje...besets desdel pacífic..

Anònim –   – (15 de maig del 2008, a les 9:53)  

k craks! com seu passen els cabrons!!

Una gran pena no haver pogut anar al concert de vila-real, és el q passa quan el concert és entre setmana i tu estudies a Tarragona...



Salut i sva!



Atzuu!

Anònim –   – (16 de maig del 2008, a les 15:34)  

una cosa!!!

a quina hora es el concert de albal??

i aon??

toquen soles??

salut i força al canut!

Siriuseta  – (16 de maig del 2008, a les 17:23)  

Lluís, crec que és a les 23:00 com el que es va suspendre. El lloc, no el sé. I toquen amb The Skafeinats.
Salut ^^

Anònim –   – (16 de maig del 2008, a les 20:57)  

xe xe increible la versió de cuin, llastima que no la feren a Valencia.
Svaman perfí te enviat el document,si, he tardat pero esque açò de la vida d'estudiant es molt agetreat, festa per asi...festa per allà...

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP