Una altra derrota

Svaddictes del món!!! Després de 10 dies de vacances que m'he pres amb tota la cara, he tornat per seguir informant del món sva. I el primer que s'ha d'informar és d'una nova derrota. Després de quedar segons en la votació popular per anar a tocar a Sant Andreu de Llavaneres (va guanyar Víctor d'OT), ara hem tornat a quedar segons en la votació a Millor Clip 2007 del Festival de Cinema en Valencià Inquiet 2007. Dels 1400 vots enregistrats, 489 han anat a parar a la "Rumba d'amore" (no vull dir quants són meus), però "Rap a dit", de Ràpsodes, ha aconseguit 589 vots, amb la qual cosa ha guanyat el premi.

Però tranquils, a la tercera va la vençuda, i la pròxima enquesta la guanyarem (com no siga quin és el millor grup sva ho veig difícil). Per a que passe la pena més ràpid, pegueu-li una nova ullada a la Rumba d'Amore i voreu com és el millor videoclip de l'any i de la història.

Anònim –   – (10 de desembre del 2007, a les 18:16)  

OT!Puaggg!...quina merda, com no saben apreciar lo millor!

Molt bo aquest blog! ja anire passant sovint! XD

Saps on podria trobar la lletra de la canço República Acassera? =D

Gracies!

svaman  – (11 de desembre del 2007, a les 19:31)  

Gràcies svaddicte!!!! Així m'agrada, que la comunitat sva vaja creixent.

En quant a les lletres, ahi a la dreta tens un enllaç que es diu "Llibret del Berlangastyle", on estan els enllaços. Ahí tens en PDF totes les lletres del "Berlangastyle". Si vols les lletres del primer disc "A foc", busca en un post anterior (també a la dreta) que les vaig escriure totes.

SVA!!!

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP