Gran concert, el de Pedreguer


Svamaníacs, encara que siga amb dos setmanes de retràs, he de comentar que el concert de Pedreguer va ser un "consiertaso". D'eixos que demostren la diferència entre els Sva-ters i la resta de grups. Encara que va començar amb retràs (com sempre, no era culpa d'ells de totes formes), després va valer la pena. No només van tocar totes les cançons del Berlangastyle (excepte "Primavera..." i "Vinyòtix"), les tres versions i "El lio sva", sinó també "Del terreno" i "Autodestrucció". Vamos, que quan va acabar a les 5:15 ja no podia més. Fins i tot Sauco va contar un xiste!!! La veritat és que no era molt bo, però jo em vaig descollonar igual. Ànim, Sauco, continua així.

PD: La foto és del Reillo quan va ixir a dir que volia ser asmolaor de major (encara que va dir que no volia ser asmolaor, sinó exhibicionista). Us assegure que en eixe moment només portava eixe davantal i res més.

PD2: Un 10 per a Nel·lo, que es va fer la foto amb mi i es va preocupar perquè no havia ixit bé i vam anar a un lloc amb més llum. Si damunt de bons sou simpàtics, què més es pot demanar??

PD3: El xiste de Sauco (aproximadament): "Un home va al confesionari.
- Pare, he pecat. He tingut pensaments impurs. Què puc fer?
- Ora. - diu el retor.
L'home es mira el rellotge i diu:
- Les 4 i quart. Què puc fer?

raquel  – (5 d’agost del 2007, a les 14:50)  

No podia ser un altre.... Eres adicte del tot, jaja. Està guay el blog. Besets
Raquel

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP