Comença la temporada sva

Torna la Lliga, la vuelta al cole... Ara que arriba setembre totes les grans coses tornen. Després de 25 dies sense concerts, la comunitat sva està d'enhorabona. Els Sva-ters tornaran a tocar demà a Guadassuar. I, com és el primer concert després de les vacances, hem de suposar que vindran amb les bateries recarregades. I si hi ha algú de sort són els svaddictes (i pueblo llano en general) de la Ribera Alta, ja que en tres dies tocaran dos voltes per allí. També a Monserrat tres dies després. Quina festa, cabrons riberencs...

Acoseu-los, violeu-los, toqueu-los els mugrons... Però, sobretot, feu fotos d'eixos moments i envieu-les a svaman@hotmail.com (no em cansaré de repetir-ho, o sí...).

PD: Dels 11 concerts que hi ha programats en la web oficial, la distància mitja a la que estan de ma casa és a 200 km, així que estarà complicat. Només tinc previst anar al que em pilla més propet (uns 40 km), que és el de Beniarjó. Damunt ja hauré acabat els exàmens de setembre i seran quan comencen les meues "vacances". I per si no tenia prou, també toca la New Hortelans Dixieland Band. Així que eixa nit hi haurà ració doble de Sauco (i Pau, i Reillo, i Emilio...)!!!

Publica un comentari a l'entrada

Cerca a Svamania

El Facebook del grup

el twitter sva

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP